https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Priprava zaključnih računov za društva

Kdaj: Sreda, 18.02.2015 ob 15:30

Kje: Moravske Toplice, Hotel Livada, kongresna dvorana

 

Tudi v letošnjem letu bomo v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja organizirali delavnico za pripravo zaključnih računov oz. letnih poslovnih poročil, ki jih morajo društva vsako leto do konca marca oddati. Program delavnice: - Opredelitev zakonskih podlag; - Način vodenja poslovnih knjig; - Opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva (članarine, donacije, sponzorstva,…); - Vrste izplačil v društvih (nagrade, potni nalogi, avtorski honorarji,…); - Priprava dokumentov za zaključni račun. Delavnico bo vodila strokovna svetovalka Valerija Vogrinčič. Ker želimo, delavnico čimbolj prilagoditi vašim potrebam, vas naprošamo, da nam ob prijavi posredujete svoja vprašanja! Prijava: Število udeležencev je omejeno, zato so za udeležbo obvezne prijave preko e-pošte tadeja@lrf-pomurje.si. Delavnica je brezplačna in je namenjena članom nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz Pomurja.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.