https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Delavnica: Organizacija prireditev

Kdaj: Torek, 24.02.2015 ob 15:30

Kje: Moravske Toplice, Hotel Livada

Organizirate različne dogodke pa ne veste, katera dovoljenja potrebujete za izvedbo, kam jih odnesti, kako izpolniti? Kdaj je potrebna prijava in kdaj dovoljenje? Katera dovoljenja je potrebno urediti na policiji in katera na upravni enoti? Koliko dni pred dogodkom? Kakšna so pravila, če organizirate športne prireditve, prireditve na cesti, tekmovanja, prireditve, kje obstaja nevarnost za ogrožanje življenja, prireditve na katerih uporabljate zvočne ali druge naprave, ki povzročajo čezmerni hrup? Ste prejeli račun SAZAS-a, pa ne veste zakaj? Predvajate glasbo na prireditvah? Potem je nujno, da se seznanite s pravili Združenja IPF! Vse to in še več boste izvedeli na delavnici »Organizacija prireditev in drugih dogodkov«. Na delavnici bodo predstavniki policije, upravne enote, SAZAS-a in IPF predstavili, na kaj je potrebno biti pozoren pri organizaciji prireditev in dogodkov ter katera dovoljenja je potrebno pridobiti. Prijave: Prijave na delavnico zbiramo v TIC Moravske Toplice, Kranjčeva ulica 3, 9226 Moravske Toplice, Tel: 02 538 15 20, E: info2@moravske-toplice.com do ponedeljka, 23.2.2015. Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.