https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Delavnica:Promocija prireditev na spletu

Kdaj: Četrtek, 26.02.2015 ob 15:30

Kje: Moravske Toplice, Hotel Livada - kongresna dvorana

 

Virtualno okolje je postalo vse bolj vsestranski in vsem dostopen prostor. Komunikacija z javnostjo, člani organizacij, uporabniki, sponzorji, mediji in drugimi postaja vse bolj povezana s spletom. Splet omogoča nešteto možnosti za promocijo vaše organizacije in njenih aktivnosti, vendar le, če ga znate pravilno uporabljati. Ali veste, kje na spletu lahko brezplačno promovirate svoje prireditve? Kako se tega sami lotite? Ste se kdaj vprašali, kdaj objavljati na Facebook strani in kako sestaviti sporočilo, da bo učinek čim večji? Kako časovno tempirati objave, ustvarjati dogodke, oglaševati in s pomočjo orodij za analitiko ugotoviti, kako učinkovite so vaše aktivnosti na Facebooku? Delavnica bo potekala kot predavanje s praktičnimi primeri. Vodila jo bosta Tadej Kirinčič, predstavnik podjetja NETMEDIA, družbe za informacijsko komunikacijske tehnologije in medije d.o.o. in Jerneja Smodiš, Lokalna razvojna fundacija za Pomurje. Prijave: Prijave na delavnico zbiramo v TIC Moravske Toplice, Kranjčeva ulica 3, 9226 Moravske Toplice, Tel: 02 538 15 20, E: info2@moravske-toplice.com do srede, 25.2.2015. Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.