https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Vzgoja: Postavljanje mej

Kdaj: Sreda, 04.03.2015 ob 19:00

Kje: Lendava, Sofija, Lendava

 

V današnjem času, ko se vedno bolj poudarja osebna svoboda posameznika, velikokrat pozabimo na njeno drugo plat, in sicer na odgovornost. Zato je zelo pomembno, da že otroke od malih nog vzgajamo, da bodo znali prevzeti svoj del odgovornosti. Starši in drugi odrasli lahko s prevzemanjem odgovornosti otrok ogrozijo enega najpomembnejših ciljev vzgoje, in sicer otrokom osvestiti dejstvo, da so odgovorni za svoje življenje. Tisti, ki nimajo privzgojene odgovornosti do lastnega življenja oz. do lastnih odločitev, težko postanejo zrele osebnosti. Na srečanju bi spregovorili o nalogah staršev pri vzgoji oziroma o tem, kako naj starši postavljajo meje otrokom.

Darja Kalamar Frece je končala magistrski študijski programa Psihosocialna pomoč na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Posveča se preventivnim programom, ki jih pripravlja in izvaja v obliki predavanj, seminarjev in delavnic. Pomaga predvsem staršem pri vzgoji, kolektivom učiteljev pri delu z učenci, otrokom pri odnosih s sovrstniki, mladostnikom pri procesu odraščanja, ženskam pri njihovi vlogi v družbi, delovnim timom pri izboljševanju komunikacije, odnosov in kolektivnega duha ter parom in zakoncem pri krepitvi medsebojnih odnosov.

 Potrebne so predhodne prijave. Prispevek za ogrevanje hiše je 2€/osebo.

VLJUDNO VABLJENI!

DODATNE INFORMACIJE IN OBVEZNE PRIJAVE:

m: 041 673 739,  m: 070 441 654, e: sofija.lendava@gmail.com, n: Glavna ulica 48, 9220 Lendava

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.