https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Rekreativna liga dvojk

Kdaj: Nedelja, 24.05.2015 ob 0:00

Kje: Beltinci , v Športnem parku Beltinci v LABDA BEACH CENTRU

Sodelujte v najbolj vročem dogajanju na mivki z žogo čez mrežo to poletje v naših koncih! Konec meseca se bo v Športnem parku Beltinci v LABDA BEACH CENTRU začela liga v odbojki na mivki. Rok za prijave je 24.5.2015. Liga se bo igrala že tretje poletje zapored in predstavlja pravo poletno dogajanje, do meseca avgusta, ko bodo odigrane vse tekme lige. Osem najboljših ekip v moški in ženski kategoriji si bo priigralo svojo karto za Finalni turnir lige, ki je v naših koncih po kvaliteti in organizaciji na zavidljivem nivoju. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Društva LABDA Beltincihttp://www.labda.si/.

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.