https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

OTVORITEV KAVARNE, GALERIJE IN KONJENIŠKEGA CENTRA DVOREC RAKIČAN

Kdaj: Petek, 29.05.2015 ob 20:00

Kje: Rakičan, Dvorec Rakičan

Vabimo vas, da se nam pridružite, v petek 29. maja 2015 ob 20. uri, v prijetnem ambientu novo urejene terase kavarne Dvorec Rakičan s pogledom na grajske konje in rakičanski park ter z nami obeležite nove pridobitve dvorca Rakičan. V dvorcu Rakičan bomo odprli galerijo, kjer bo na ogled razstava CINIS CINEREUM akademske slikarke Natalije Šeruge in razstava del udeležencev Slikarske šole Natalije Šeruga. Z delovanjem bo pričel tudi Konjeniški center Dvorec Rakičan, ki si bo prizadeval ohranjati  prijazno okolje za konje in njihove ljubitelje. Mestna občina Murska Sobota in Krajevna skupnost Rakičan pa sta z novimi igrali popestrili grajski park tudi za najmlajše. Na dogodku nas bosta zabavala predstavnika Slovenije na letošnji pesmi Evrovizije, duo MARAAYA ter ansambelHORIZONT in tolkalna skupina Glasbene šole Beltinci BEAT CHASERS.

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.