https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

La Fanfarria del Capitán, Argentina

Kdaj: Torek, 20.10.2015 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

ZA GLASBENI ABONMA IN IZVEN - prvi koncert Glasbenega abonmaja

Razposajena argentinska skupina je bila ustanovljena leta 2004 v Buenos Airesu. Kot prava piratska posadka je prepotovala domala ves svet. V desetletju muziciranja so izoblikovali lastni glasbeni žanr, ki ga imenujejo fanfarria latina. Gre za eksplozivno mešanico glasbe­ – latino, ska, rock, balkanske, reggae in še kakšne. Z edinstvenim zlitjem zvokov in ritmov navdušujejo oboževalce po vsem svetu. A pri skupini Capitan ne gre le za glasbo, temveč tudi način življenja, polnega strasti, plesne evforije, pozitivne energije in sproščene zabave, ki na njihovih koncertih preplavi oder in verodostojno odraža duha njihove multikulturne glasbe.

Koncerti skupine Capitan ponujajo izjemno glasbeno doživetje, zato ne preseneča, da so redni gostje najpomembnejših festivalov v Južni Ameriki, Evropi, Rusiji, na Kitajskem in Japonskem. Sekretariat za kulturo in Ministrstvo za zunanje zadeve Argentine sta njihovi svetovni turneji razglasila za odlična kulturna dosežka. Z imenitnimi glasbeniki smo se prvič srečali na Soboškem poletju leta 2013, ko je plesalo pol Trga kulture! Tokrat jih bomo gostili v okviru letošnje evropske turneje, na kateri predstavljajo svoj tretji album Fanfarria Latina, ki je živ zapis najboljšega z obeh svetovnih turnej.

Cena vstopnice: 12 EUR (predprodaja), 15 EUR (na dan koncerta)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.