https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Enci Benci Katalenci

Kdaj: Četrtek, 22.10.2015 ob 10:45

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

ZA GLEDALIŠKO-LUTKOVNI DOPOLDANSKI ABONMA / 2., 3. in 4. razredi osnovnih šol - prva prdstava Gledališko-lutkovnega abonmaja

Režija: Ivana Djilas.

Nastopajo: Katalena / Polona Janežič – klaviature, tolkala, spremljevalni glas, Vesna Zornik Stonič – glas, Boštjan Gombač – klarinet, piščali, žepna trobenta, pojoča žaga, tolkala, spremljevalni glas, Tibor Mihelič Syed – basovska kitara, tolkala, spremljevalni glas, Boštjan Narat – kitara, mandolina, spremljevalni glas, Robert Rebolj – bobni, tolkala.

Skupina Katalena se pri novem glasbenem podvigu Enci benci Katalenci navdihuje pri izštevankah, izrazito ritmičnih pesmih, polnih skrivnostnih besed, s katerimi otroci razdelijo vloge za začetek igre. Glasbene pripovedi, zbrane na albumu Enci benci Katalenci, tako kar same po sebi ustvarjajo prostor glasbenega gledališča in predstave, ki pa ni samo predstava za otroke. Je predvsem predstava, v kateri vsi (znova) postajamo in ostajamo otroci. O predstavi so pisali: „Če se nam je že zastavljajo vprašanje, kam jo bo Katalena zavila po zadnjem CD-ju Noč čarovnic, je sedaj preprostost odgovor kot na dlani. Naredili so velik korak naprej, s tem ko so naredili korak nazaj. To si seveda razlagam s tem, da so člani zasedbe z leti dobivali tudi otroke in so se spet srečali z otroškimi izštevankami. Da ne bi kdo slučajno pomislil, da jim gre na otročje. Ravno obratno.” Zdenko Matoz

Cena vstopice za izven: 18 EUR, 16 EUR (dijaki, študenti, upokojenci)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.