https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Reflektor koncert: DJEČACI, MURAT & SUNNY SUN

Kdaj: Petek, 09.10.2015 ob 22:00

Kje: Murska Sobota, MIKK Murska Sobota

DJEČACI (CRO) so trenutno zagotovo ena izmed najbolj vročih glasbenih skupin na področju bivše skupne države. Skupina Dječaci izvira iz Splita. Za svoj prvi album DRAMA, ki je izšel 2008, so prejeli „Zlatnu Kooglu“ za najboljši album leta ter prvo nagrado na INDEXI 09 za najboljši HIP HOP album. Kdor je želel kupiti njihov naslednji album ISTINA je moral zelo pohiteti, saj so ga poslušalci razgrabili v rekordnih 2 dneh. Tudi letošnja najnovejša mojstrovina z naslovom FIRMA se z lahkoto kosa s svojima predhodnikoma. Člane skupine sestavljajo Vojko Vručina (med drugim član KIŠE METAKA), Ivo Ivo in Zoni s svojim bandom.

MURAT & SUNNY SUN (live) (SLO) Sunny Sun je MC, producent in DJ, polovično Sirijec, polovično riješki Hrvat, član Wudisban crew-ja, ki je svojo ljubezen do hip-hopa začutil preko skate filmov. MC je postal že pred petnajstimi leti, ko je poslušal kasete na walkmenu in začel s freestylanjem na open mic eventih, zadnja tri leta pa se ukvarja tudi z beat-makingom in DJ-anjem. Murat je MC, beatboxer in "beat maker" iz Ljubljane. Bolj znan kot polovica dueta Murat & Jose, enega izmed najbolj znanih hip hop duetov v Sloveniji ...

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.