https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

HURA, PROSTI ČAS - Jesenske počitnice

Kdaj: Ponedeljek, 26.10.2015 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Osnovna šola III Murska Sobota

 

Športni program »Hura, prosti čas« je namenjen mladim od predšolskega obdobja do študija, ki želijo svoj prosti čas po pouku, ob koncu tedna in med počitnicami preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah. S programom se želi ponuditi mladim kakovostno športno ponudbo, ki v ospredje postavlja množičnost, druženje in pestro ponudbo športnih vsebin. Zato smo se na ZAVODU ZA KULTURO, TURIZEM IN ŠPORT Murska Sobota odločili, da v času jesenskih počitnic, od 26. 10. 2015 do 30. 10. 2015 na OŠ III Murska Sobota, vsak dan od 9. do 14. ure organiziramo in izvedemo športni program Hura, prosti čas, z različnimi športnimi vsebinami (atletika, gimnastika, namizni tenis, badminton) za otroke od 7 do 10 let starosti.

Program:

ponedeljek, 26. 10. - spoznavanje in tekalne igre, atletika (atletska abeceda, skok v višino, skok v daljino)

torek, 27. 10. - namizni tenis in badminton (spoznavanje igre, učenje udarcev, igra)

sreda, 28. 10. - gimnastika (osnovni gimnastični elementi, skoki na mali prožni ponjavi)

četrtek, 29. 10. - badminton in namizni tenis (učenje udarcev, igra)

petek, 30. 10. - krožni trening, igre (poligon moči, spretnosti in ravnotežja)

Hura, prosti čas je BREZPLAČEN! Število otrok je omejeno, zato je obvezna predčasna prijava. Prosimo, da udeležbo otroka (od 7 – 10 let) prijavite pri Polonci Horvat, prof. športne vzgoje na e-naslov: polonca82@gmail.com

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.