https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

MIKK-ov tradicionalni božični koncert: Prismojeni profesorji bluesa

Kdaj: Petek, 25.12.2015 ob 21:00

Kje: Murska Sobota, MIKK-ov klubski prostor

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA (Ljubljana)

- pred in po muziko vrti GT Oblivious z žlahtnim izborom blues, funk, afrobeat in šekajsebonašlo poskočnic

---

Štiričlanska zasedba z imenom »Prismojeni profesorji bluesa« je sestavljena iz dveh bratskih tandemov, bratov Erič in bratov Gruvić. Igrajo energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa.

BAND:

Zlatko Gruvić - bobni, tolkala, vokal

Miha Gruvić - bas kitara

Julijan Erič - kitara, vokal

Miha Erič - ustna harmonika, kitara, vokal

 

Cena vstopnic v predprodaji 8 EUR, na dan koncerta 10 EUR.

Število vstopnic je omejeno. Rezervacij ne sprejemajo.

Vrata ob 21.00 uri, koncert po 22.00 uri.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.