https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Janja Vidmar: ALFA SAMICA

Kdaj: Četrtek, 25.02.2016 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

Režija: Matjaž Latin.

Igra: Polona Požgan.

Vsaki ženski se ob različnih dogodkih v življenju po glavi pletejo pregrešne in predrzne misli in le redke so babnice, ki jih upajo povedati na glas. Alfa samica, ki jo odlično upodablja Polona Požgan, jih izreče jasno, glasno in iskreno.

»Zakaj bi morali tangice prepovedat z zakonom? Zakaj smo odločne ženske označene za lezbijke? Zakaj so moški po štiridesetem tako samozavestni in zakaj ženske nismo? Kdaj se začne zakonska rutina? Pa tudi, kdo vse se lahko včlani v SA SS in kaj je njen namen?«, se je vprašala uveljavljena pisateljica Janja Vidmar in nastal je odličen scenarij, poln humorja in življenjskih resnic.

PREDSTAVA TRAJA URO IN PETINDVAJSET MINUT TER NIMA ODMORA.

Cena vstopnice:  8 EUR (v predprodaji), 12 EUR (na dan predstave).

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.