https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Ljutomerski Lionsi dobrodelni z Eroiko

Ljutomer, 01.03.2016 ob 7:00  

Člani Lions kluba  Ljutomer so v sodelovanju s skupino Eroika minuli vikend pripravili koncert, ki je imel predvsem dobrodelno noto. 


Že tradicionalno so tudi letos člani Lions kluba Ljutomer izvedli dobrodelno prireditev. Tokrat so sredstva zbirali ob pomoči zasedbe Eroika. Tudi tokrat je komisija Lions kluba je v sodelovanju s Karitas, Rdečim križem in Centrom za socialno delo pregledala veliko prošenj in kot končni predlog podala mnenje, da se sredstva razdelijo med štiri družine in OŠ Stročja vas.

Zbrana sredstva od vstopnic so letos namenili družini s štirimi otroki za plačilo položnic; družini z dvema otrokoma, kjer sta oba starša sta brezposelna, mama je invalidka, sredstva jim namenjajo za za plačilo položnic; še eni družini s štirimi otroki, kjer je družina ostala brez štipendij zaradi drugačnega izračuna pravic, sredstva gredo za plačilo položnic; družini z dvema otrokoma, kjer je oče umrl, mama nima službe, ostali so dolgovi, sredstva so namenjena plačilu položnic; del zbranih sredstev pa so Lionisti namenili OŠ Stročja vas za gradnjo dvigala.

Tudi člani zasedbe Eroika so se odpovedali honorarju za nastop, občinstvo pa navdušili z že znanimi skladbami in tudi novo skladbo, ki nosi naslov Za vse življenje, slišali pa smo jo lahko na Slovenski popevki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2016 ob 8:24 gost gost

      Bravo Lions klub Ljutomer.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2016 ob 21:20 ivo gost

      Bravo g. Boštjan Pihlar, vsaka vam čast !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2016 ob 22:28 lions gost

      Pihlar je CAR! Dokler je bil še predsednik Sveta zavoda ZD Ljutomer so stvari bile urejene in se je delovalo v dobro občank in občanov. Katastrofa je, da se sposobne ljudi odstrani in na njihovo mesto pridejo nesposobneži. Trenutna zasedba Sveta zavoda ZD je, razen dveh svetlih izjem, najslabša v vsej zgodovini ZD. Pihlar vrni se!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2016 ob 7:58 Lotmeržanec gost

      Res žalostno, da se taki sposobni ljudje umikajo in puščajo prostor nesposobnim in pokvarjenim...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.