https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dobrodelni koncert Za Kajo

Kdaj: Petek, 08.04.2016 ob 18:00

Kje: Stročja vas, Osnovna šola Stročja vas (športna dvorana)

Učenci in učitelji osnovne šole Stročja vas vabijo na dobrodelni koncert - Za Kajo

Učenka Kaja obiskuje 4. razred. Je vedoželjna, simpatična in navihana deklica, ki pa za lažje delo v šoli potrebuje številne pripomočke. Kaja je namreč vezana na invalidski voziček. Naša šola je resda novejša in sodobna, vendar pa ima še kar nekaj področij, ki bi jih bilo treba prilagoditi za gibalno ovirane osebe. Z željo, da bo Kaja kar najbolj samostojna in ker je nabava različnih pripomočkov za delo gibalno oviranih oseb velik zalogaj, smo se odločili, da začnemo zbirati sredstva, ki bodo omogočila nabavo vseh potrebnih pripomočkov. Ena izmed njih je zbiranje zamaškov,  odločili pa smo se tudi, da pripravimo dobrodelni koncert. 

Nastopila bo pestra paleta ustvarjalcev, ki so se, za namene zbiranja sredstev za nabavo tehničnih pripomočkov za učenko Kajo, honorarju odrekli:

1. Mladi Pomurci

2. Okajeni muzikantje

3. Tamburaši Mlade strune

4. Tamburaši Zlate strune

5. Pihalna godba GŠ Ljutomer

6. pevka Ingrid

7. Klapovuhi

8. zbor Cvetka Golarja

9. Gočtan trio

10. Učenke 7. razreda

11. Katja Vunderl (harmonika)

12. Tolkalist Simon Škrlec

13. Cvenski oktet

14. Staša, Urška in Bea (violina, violončelo in klavir)

15. Zbor GFML

16. ples Matejka in Blaž

17. Ansambel Štrk 

Vstopnice je mogoče dobiti v tajništvu šole ter pred samim koncertom.

Prijazno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.