https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL

Kdaj: Četrtek, 14.04.2016 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Pomurski sejem

Prvi mednarodni sejem sodobne medicine MEDICAL organizira Pomurski sejem od 14. do 16. aprila 2016 v Gornji Radgoni v sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED in pod okriljem Ministrstva za zdravje.

Cilj sejma MEDICAL je povezati nosilce medicinskega tehnološkega napredka, zdravnike, medicinsko osebje, bolnike in vse, ki skrbijo za svoje zdravje in za zdravje sočloveka. Predstavljal bo sodobne načine odkrivanja, zdravljenja in lajšanja bolezni ter seznanjal z najboljšimi terapevtskimi praksami in dosežki. Ozaveščal bo o pravicah in možnostih, ki izhajajo iz obveznega, dopolnilnega in nadstandardnega zdravstvenega zavarovanja. Omogočal in vzpodbujal bo stik ter izmenjavo izkušenj razstavljavcev med bolniki in medicinskimi strokovnjaki. Širil bo načela sodobne in etične skrbi za zdravje in zastopal vsa področja takšne skrbi.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.