https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Soboška vabilnica: Diši po čemažu

Kdaj: Ponedeljek, 25.04.2016 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Slovenska ulica 41

Tokrat se nam bo na Soboški vabilnici predstavilo Turistično društvo Čemaž iz Apaške doline. Društvo krasi bogata tradicija in pestro članstvo, vsako leto pa tudi pripravijo kar nekaj zanimivih in atraktivnih dogodkov. Na Soboški vabilnici pa bodo še posebej izpostavili naslednji prihajajoči dogodek: Pohod po Čemaževi poti, kateri dobiva že tradicionalne razsežnosti in se bo odvijal v četrtek, 28. maja 2016 v bližin Apač. Seveda na Vabilnici ne bodo manjkali niti njihovi vrhunski čemaževi namazi, katere boste imeli možnost okusiti. Društvo se bo predstavljalo v središču mesta, pred stavbo na Slovenski ulici 41 v Murski Soboti. Predstavitev bo do 14. ure.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.