https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Ustvarjalnik-ov dogodek

Kdaj: Četrtek, 02.06.2016 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, Prostori Ustvarjalnika

Imaš idejo pa ne veš kako bi jo uresničil? Si želiš postati podjetnik? Te zanima kako od ideje do uspeha? Se bojiš napak in preprek? NIKAR! MI VSE TO VEMO IN ZNAMO! IN NAUČILI TE BOMO KAKO! Zato se nam pridruži v četrtek, 2. 6. 2016 na Slovenski ulici 41 v Murski Soboti, kjer bomo skupaj naredili prvi korak na poti do vrha.

Kdo smo? Ustvarjalnik je pospeševalnik mladinskega podjetništva. Ljubkovalno mu rečemo kar podjetniški peskovnik. Namenjen je vsem, ki si želijo narediti svoje prve korake v svet podjetništva.

Zakaj priti? Zagotovo veš, da je dandanes stanje na trgu dela zelo slabo. Predvsem mladi se težko dokopljejo do prve zaposlitve. Zato ti polagamo na srce: Ukrepaj že danes in si zagotovi brezskrbno prihodnost. Zato smo tu mi! Mlade skozi delavnice, krožke, tabore, konference ... učimo, da se preživljajo s svojimi veščinami in jih spodbujamo, da iz svojega hobija ustvarijo podjetje. Je sploh lahko še kaj boljšega?

Kaj z nami pridobiš? V Ustvarjalniku se boš s tem, da izpelješ svoj prvi projekt naučil, kako uresničiti svoje ideje. Zaradi tega verjamemo, da si boš vedno znal najti priložnost, boš bistveno bolj zaposljiv od svojih vrstnikov in se ne boš bal negotove prihodnosti.

Vsebina dogodka: na dogodku boš podrobno seznanjen z načinom dela Ustvarjalnika, spoznal boš mentorje in prostore, ki jih lahko brezplačno uporabljaš. Dobil boš prve napotke, ki vodijo k uspehu in kar je najboljše, spoznal boš uspešne mlade podjetnike, ki jim je z dobro idejo uspelo. Z nami bodo tokrat ustanovitelj in vodja Ustvarjalnika MATIJA GOLJAR ter mlada uspešna podjetnika TOMAŽ ŠIFTAR in MONIKA HORVAT. Na koncu pa bo gotovo ostalo nekaj časa za vprašanja.

Vljudno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.