https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pisana paleta športnih aktivnosti četrti dan največjega Pomurskega športnega festivala

Melinci, 01.07.2016 ob 12:30  

Včeraj se je na Melincih zvrstil že četrti dan športnih in zabavnih aktivnosti na največjem Pomurskem športnem festivalu. Tokrat je športni festival postregel z novostjo in sicer z nogometnim biljardom. Poleg tega je potekalo še 26. streljanje penalov, plesna delavnica pod vodstvom Plesne šole Zeko in ustvarjalne delavnice ter vodne dogodivščine s člani društva Bumerang Sreče.


Pomurski športni festival je postregel že s številnimi športnimi aktivnostmi tekom tedna, v kateri je sodelovalo veliko število tekmovalcev in športnih navdušencev. Športni dogodki pa dnevno privabijo na Melince tudi veliko število obiskovalcev iz celotnega Pomurja in širše. Včerajšnja zanimivost je bila zagotovo nogometni biljard. Zmago v nogometnem biljardu je osvojila Hana Perša, na drugem mestu ji je sledil Jernej Kohek. Tretje uvrščeni je bil Andrej Žugelj, četrto mesto pa je osvojil Dominik Titan.

Prav tako je na četrti dan festivala potekalo že 26. tradicionalno streljanje penalov na katerem je zmagal Patrik Klujber. Za njim so se zvrstili Samo Žalik na drugem mestu, Sašo Balažic na tretjem in David Granfol na četrtem mestu. V sodelovanju s Plesno šolo Zeko so pripravili plesno delavnico in plesne igre za otroke. Slednji so poskrbeli, da so se otroci zabavali in razmigali ob plesnih ritmih. Pripravili pa so tudi zabavne igre v kombinaciji s plesom.

Člani društva Bumerang Sreče pa so pripravili ustvarjalne delavnice, v katerih so otroci izdelovali unikatne pokale Pomurskega športnega festivala. V drugem delu pa so za otroke pripravili nore in nepozabne dogodivščine v vodnih igrah.

Včeraj pa so že začeli s prvimi tekmami Dnevno-nočnega turnirja v malem nogometu.

Na stojnici so se pod vodstvom Milene Pozderec predstavile predstavnice Oriflame. Slednje so pripravile in degustirale različne športne prehranske dodatke, obenem pa so tudi olepšale obiskovalke s pomočjo Oriflame naravne kozmetike.

Danes popoldne ob 17. uri bo potekala dobrodelna nogometna tekma, v kateri se bosta pomerili ekipi MNZ Lendava in MNZ Murska Sobota. V sodelovanju z Anino Zvezdico Pomurje bodo v sklopu Pomurskega športnega festivala zbirali pomoč in prostovoljne prispevke za socialno ogrožene.

Zvečer pa se bo zvrstila tudi prva zabava letošnjega festivala in sicer bodo na odru nastopili Poskočni muzikanti in glavna zvezda večera Ivan Zak.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.