https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V DOSOR-ju že šestič organizirali počitniško varstvo za otroke sodelavcev

Radenci, 08.07.2016 ob 8:15  

V tednu med 4. in 8. julijem v DOSOR-ju letos že šestič poteka počitniško varstvo za otroke sodelavcev. Zbralo se jih je kar 13, stari pa so med 5 in 12 let. Njihovi dnevi minevajo ob medsebojnem druženju, ustvarjalnih delavnicah, zabavnih vsebinah, druženju s stanovalci in starši med delom ter spoznavanju poklicev. V okviru aktivnosti bodo stanovalci otroke naučili iger, ki se jih spomnijo iz svojega otroštva. Tako si v DOSOR-ju prizadevajo s pestrim naborom aktivnosti za otroke vzpostaviti tesnejšo vez med starši (sodelavci) in otroci ter delovati v skladu s certifikatom Družini prijazno podjetje.

 

DOSOR-jevo počitniško varstvo otrok iz leta v leto postaja bolj privlačno in pritegne vedno več otrok zaposlenih. Varstvo vsakodnevno poteka od 06:30 do 14:30. Velik poudarek je na tkanju socialnih vezi med otroki, kakor tudi na druženju in skupnih aktivnostih s stanovalci. Športne delavnice, ustvarjalne delavnice, igranje družabnih iger, sprehodi, karaoke pritegnejo in animirajo vsakega otroka ter tudi kar nekaj stanovalcev DOSOR-ja. Letos se bodo otroci imeli možnost naučiti iger, ki se jih DOSOR-jevi stanovalci spomnijo iz otroštva, hkrati pa se bodo s stanovalci pomerili tudi v tomboli. Za varnost in dejavnost otrok skrbijo 3 zaposlene, 2 stanovalki in starejši otroci sodelavcev.

Certifikat Družini prijazno podjetje, katerega prejetje DOSOR upravičuje že 6. leto, poudarja kontinuirano skrbi za dobrobit zaposlenih. Počitniško varstvo je zgolj ena izmed aktivnosti v široki paleti dejavnosti, ki vpliva predvsem na dobro počutje zaposlenih, saj jim vključitev otrok v njihov delovnik izjemno veliko pomeni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.