https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zdrav korak odprl festival Pozdrav jeseni

Černelavci, 03.09.2016 ob 11:00  

Pozdrav jeseni prvi dan festivala spoznaval zdrav način življenja.

Kulturno turistično društvo Černelavci je zopet organiziralo tradicionalni festival Pozdrav jeseni. V prvem dnevu festivala so skupaj z Združenjem fizioterapevtov Slovenije in Splošno bolnišnico Murska Sobota priredili Zdrav korak, ki sta ga vodila višja fizioterapevtka Metka Vlaj in diplomirani fizioterapevt Domen Gujtman iz SB Murska Sobota.

Osrednja gosta prireditve sta udeležencem prireditve povedala veliko zanimivih in koristnih nasvetov glede zdravega načina življenja. Prvo so udeleženci sodelovali pri stisku pesti. V njem se je preverjala telesna pripravljenost za splošne napore, ki jih doživlja človeško telo. Ob tem je Metka Vlaj povedala, da se težave za vse tiste, ki ne dosegajo minimalnega povprečja, lahko doživijo manjše ali večje težave ob človeških fizičnih naporih v naslednjih 10, 15 letih življenja.

Sledila je demonstracija in priprava udeležencev na nordijsko hojo. Metka Vlaj in Domen Gujtman sta obrazložila, da je pri vsakem športnem naporu zelo pomembno, da se telo ogreje in pripravi na športno dejavnost. Skupaj z udeleženci sta demonstrirala nekaj pomembnih vaj, pri katerih so se udeleženci veselo zabavali. Sledil je kratki pohod in pravilna demonstracija nordijske hoje od Zadružnega doma Černelavci do Športno rekreacijskega Černelavci. Udeleženci so še naredili nekaj vaj in se v sproščenem vzdušju vrnili nazaj v Zadružni dom Černelavci, kjer so skupaj preživeli v sproščenem ozračju in druženju.

Festival se bo nadaljeval danes ob 15.uri, ko bodo prikazani stari običaji ter ob 18.uri, ko se bo v Zadružnem domu Černelavci zgodila kulturna prireditev, kjer bodo nastopili Tamburaši Cirkulane, Folklorna skupina Goske Satahovci, KUD Josip Genc Bednja, Mešani pevski zbor Černelavci in Ljudski godci Černelavci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2016 ob 13:34 gost

      zaj ži pa molo pretiravlete, ge ste bili "ženske", ko še niste imele kilogramčkov?Na stara lejta pa ščite zbisneti, pozdrav je seni bi že pri vas moral trajati od 60 kg dalje, nej špricari pa šunke!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2016 ob 15:57 gost

      Karček Roga. , lejko telovadi pa hodi , vej on je nej nigdar fejst delu ! Nekatere ženske pa še lepo seksi izgledate !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2016 ob 16:41 muc gost

      BABE ve ste vse zelo KUL, še posebj všeč mi je veteranka Marjeta.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2016 ob 5:31 čukin berek gost

      He he tu se nekaj doj mečejopa telovadijo.Ja zakaj so te le telovadile če so potli kšenki jesti čakale in se najedle tak da so je vse bleki boleli he he.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.