https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Bunderla & Godler šov

Kdaj: Torek, 07.03.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Bunderla & Godler šov, Špas Teater Mengeš

Igrata: Klemen Bunderla in Jure Godler

Klemen in Jure: prelepa za radio, preglasna za televizijo in ravno prav nora za gledališče.

Odštekani radijski duet se znajde pred hudim izzivom: kako preživeti dan v etru brez posnetih plošč in reklam, brez gostov in opreme, z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji.

Kako zvenijo različni svetovni hiti v izvedbi dveh svetovnih norcev, ali moraš biti za branje novic na tekočem zgolj z informacijami ali tudi s pijačo in ali res obstaja nekaj z imenom fiju-gumb – vse boste izvedeli v neukrotljivi komediji dueta Bunderla & Godler.

Pridružite se jima v boju s časom, treznostjo in šefom, v maratonu glasbenih hitov, improviziranih reklam in resnično čudnih gostov na edinem radijskem šovu, ki se ga splača tudi gledati.

Predstava traja približno uro in dvajset minut,  brez odmora.

Cena: 16 EUR (v predprodaji), 20 EUR (na dan predstave), 10,66 EUR (ob nakupu 6 vstopnic)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.