https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mitja Slavič in Sara Novak najboljša športnika Športne zveze Ljutomer

04.03.2017 ob 7:00  

Občini Ljutomer in Veržej ter Športna zveza Ljutomer so ob sodelovanju s Fitnes zvezo Slovenije v četrtek, 2. marca, v Domu kulture Ljutomer pripravili 47. razglasitev najboljših športnikov Športne zveze Ljutomer za leto 2016.


Najboljši športnik leta 2016 je voznik kasačev Mitja Slavič, najboljša športnica karateistka Sara Novak, najboljše društvo pa Kasaški klub Ljutomer. Najperspektivnejši športnik je judoist Blaž Emeršič, najperspektivnejša športnica pa karateistka Tija Janžekovič.

Posebna priznanja so prejeli KMN Meteorplast za 30 let delovanja, NK Veržej za uspešna tekmovanja mlajših selekcij v 1. državni ligi, Samo Rauter za strokovno delo na področju športa in Šolsko športno društvo Ljutomer za dolgoletno uspešno delovanje na področju športa. 

Vir: olgakarba.si

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2017 ob 17:10 Mišo gost

      Vještica je tudi bila? Sramota. Dovolj je Športna zveza in vsa pohvala za njih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2017 ob 17:42 gost

      Škoda da pozabljate na Saro Makovec, reprezentantka, prava športnica.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2017 ob 21:51 tunek gost

      Vještica je uničila ŠIM. Kvaliteta čiščenja in vzdrževanja v ŠIC je katastrofa. Pesek v dvorani, da kar dobro drsi. Sprašujem se s čim si je stari UDBAŠ pridobil priznanje. Nikoli nič od njega. Cela familja ceca plačo v prosveti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.