https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Potopisno predavanje: Tomaž Humar – najmlajši človek, ki je s kolesom prepotoval svet

Kdaj: Četrtek, 23.03.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Vse se je začelo 4. avgusta 2015, ko je Tomaž Humar po opravljeni maturi na Gimnaziji Šentvid sedel na kolo, pogledal nazaj proti domu in se s cmokom v grlu odpeljal na pot.

V 209 dneh je prekolesaril 28.968 kilometrov, spoznal čez 1500 ljudi, obiskal več kot 2600 mest, stopil na pet celin in prečkal tri oceane, pri tem pa se je imel še prekleto dobro.

28. februarja 2016 je z 19 leti in po 308 dneh postal najmlajši človek, ki je prekolesaril svet.

Cena vstopnice: 2 EUR

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.