https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Najboljši pari v latinu navdušili v Murski Soboti

Murska Sobota, 05.03.2017 ob 9:30  

V soboto, 4. marca, je v športni dvorani Osnovne šole III v Murski Soboti potekalo državno prvenstvo v latinskoameriških plesih, ki ga je organizirala Plesna zveza Slovenije.


Murska Sobota je bila prizorišče enega od najatraktivnejših plesnih državnih prvenstev, kjer je nastopilo 46 plesnih parov, med katerimi pa žal ni bilo tekmovalcev iz pokrajine ob Muri.

Na otvoritvi je v imenu Mestne občine Murska Sobota vse navzoče v športni dvorani pozdravil podžupan Mestne občine Murska Sobota Zoran Hoblaj in vsem zaželel prijeten večer.

"Lahko bi rekli, da je tudi Murska Sobota plesno mesto. Če samo omenim rojaka Matjaža Fariča, ki se je pojavil tako na slovenskem kot mednarodnem parketu in ki vsako leto organizira plesni festival Fronta, ki poteka v Murski Soboti. V Murski Soboti delujeta tudi dve plesni šoli, katerih tekmovalci se udeležujejo tako državnih, evropskih kot svetovnih prvenstev in tam dosegajo zavidljive uspehe. V okviru Glasbene šole Murska Sobota pa deluje baletni oddelek. Tako lahko povem, da ima ples tudi pri nas bogato tradicijo", je povedal Zoran Hoblaj. 

Zaradi velikega števila prijavljenih parov se je odvijalo tudi polfinale, in sicer v starejšemladinski kategoriji. Že pred začetkom prvenstva pa sta bila znana zmagovalca med seniorji 2, to sta Natja in Marko Orehek, ki sta bila edina predstavnika te kategorije.

Plesna zveza Slovenije je vodstvo prvenstva zaupala Miranu Priteklju, glavni sodnik je bil nekdanji predsednik zveze Drago Šulek. Sodniško ekipo pa so sestavljali: Natalija Banovič, Niko Basarič, Karmen Intihar, Barbara N. Ambrož, Špela Kralj, Marko Vodnik in Alenka Bohak.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.