https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

09.08.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Počitek – užitek, turistično podjetje d.o.o. išče receptorja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 11.8.

Ferdinand Posedi prodaja avtomobilov in storitve, d.o.o. išče delavniškega mojstra. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 23.8.

Agentrade, raziskave, marketing in poslovno svetovanje, d.o.o. išče administratorja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 10.8.

Splošna kmetijska zadruga Črenšovci, zadruga z omejeno odgovornostjo išče skladiščnika – prodajalca. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 10.8.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Osnovna šola Gornji Petrovci išče organizatorja informacijskih dejavnosti in učitelja pb. Delo se ponuja za določen čas enajstih mesecev oziroma do vrnitve delavke s porodniškega dopusta za skrajšani delovni čas, in sicer 32 ur na teden. Prijavite se lahko do 9.8.

ADZ, Projektiranje Pohištvo Graviranje, Vladimir Lebar d.o.o. išče mizarja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.9.

Elektal Avtomatizacija trgovsko in storitveno podjetje d.o.o. išče deset monterjev. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas ter poteka v tujini. Prijavite se lahko do 17.8.

Strojne inštalacije Darko Kocuvan s.p. išče skupinovodjo monterjev. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.8.

ADZ, Projektiranje Pohištvo Graviranje, Vladimir Lebar d.o.o. išče suhomontažerja. Delo se ponuja za določen čas – 6 dni za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.9.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2017 ob 17:21 gost

      Na razgovoru v Elektromaterialu Lendava mi povedo:niste za težka fizična dela. Jebemti, montiranje vtičnic je težko fizično delo!!! Raje bi povedali, ne bomo vas zaposlili, ker niste iz druščine prijateljev, niste rom oziroma niste otrok direktorjev. Ne pa da se blamirajo, ljudje z IQ 22.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2017 ob 9:20 franci gost

      Če se želite zaposliti se javite pri Stanislavu Sobočanu v UCL LENDAVA....res je pravi in izpolni vsako vašo željo......Fran

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.