https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Zvočni tretma s predstavitvijo Kundalini joge

Kdaj: Nedelja, 17.09.2017 ob 19:00

Kje: Beltinci, Center Anima

Približuje se obdobje hladnejših mesecev in z njimi čas, ki nudi obilo priložnosti, da se posvetimo svojemu fizičnemu telesu in dušni notranjosti.

Tokrat boste imeli edinstveno priložnost, da se v Centru Anima brezplačno seznanite z osnovami Kundalini joge, katero je v Prekmurje prinesla mojstrica Svetlana Krstić, in se po predstavitvi prepustite razvajanju v zvočnih vibracijah.

Združitev zvoka in Kundalini joge je zelo dobrodošla saj se vadba joge zaključi z aktivno meditacijo, v katero vključimo tudi lastni zvok (glas), z njim uglasimo naše celice in jih pripravimo na zvočno razvajanje.

Predstavitev Kundalini joge 19.00-19.45 (Svetlana Krstić)

Zvočno razvajanje 20.00-21.00 (Alja Petric)

Če se joge ne želite udeležiti, lahko pridete samo na zvočni tretma.

Zaradi lažje organizacije vas prosim, da potrdite vašo prisotnost do sobote 16. 9.  (031 604 340 ali alja.petric@gmail.com

Prdite oblečeni v lahka oblačila. S seboj prinesite podlogo za vadbo in vse za toplo in udobno ležanje/sedenje ( odejo, vzglavnik ...) ter stekleničko vode.

Prispevek za zvočni tretma: 12 EUR

(vadba Kundalini joge je brezplačna)

ZVOČNO RAZVAJANJE

(Alja Petric)

Danes me je prešinilo nekaj vprašanj:

Se odrasli v življenju dovolj razvajamo?

Se pustimo božati?

Se pustimo cartati?

Toliko nežnosti in dotikov je deležen otrok in potem ko odraščamo je teh fizičnih pozornosti vedno manj, pri nekaterih celo popolnoma izginejo. Ob nenehnih aktivnostih, delu, delu na sebi s sabo... včasih pozabimo na trenutke, ko nam ni treba narediti nič. Pozabimo na trenutke, ko lahko drugi naredijo kaj za nas, za naše počutje.

Zato vas vabim, da se v nedeljo odločite za nežnost in se pridružite zvočnemu razvajanju na katerem bo pobožana čisto vsaka celica vašega telesa.

KUNDALINI JOGA

(Svetlana Krstić)

Vsakdo lahko vadi Kundalini jogo. Če lahko dihate in se premikate, boste imeli dobrobit od nje. Uravnotežil se bo vaš hormonski sistem, okrepil živčni sistem in tako boste postali bolj energični.

Praksa te joge je zelo koristna in močna. Učinki vadbe se hitro pokažejo kot milina, uravnoteženost in kar je najpomembneje, sposobnost, da gremo skozi življenjske izzive mirni, osrediščeni in jasnih misli. S prakso Kundalini joge boste napredovali. Pridobili boste tako nove perspektive in sposobnosti kot tudi navade, ki podpirajo zdrav način življenja. Pri tem je najbolje to, da za dosego rezultatov že na prvem klasu ne rabite nobenih jogijskih izkušenj od prej. Kundalini joga je duhovna in ne religiozna in ljudje vseh veroizpovedi ali brez veroizpovedi lahko z vadbo nekaj pridobijo.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.