https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Predbožična zabava s tekmovalci iz Kmetije 2017

Logarovci, 24.12.2017 ob 9:00  

Pomurka Milena Žižek, zmagovalka letošnje "Kmetije", je včeraj, 23. decembra, pripravila veliko predbožično zabavo s tekmovalci iz Kmetije 2017. Pod šotorom, ki so ga postavili ob njenem baru Bar Baza v Logarovcih, sta navzoče grela skupina Tropik in Vlado Kalember.

Predbožične zabave, na kateri je bilo poskrbljeno za jedačo in pijačo, se je udeležil gospodar letošnje Kmetije Jože Semen in večina tekmovalcev. Mileni so prišli čestitat številni sovaščani, prijatelji in podporniki, med njimi tudi župan Občine Križevci, mag. Branko Belec in župan Občine Velika Polana, kjer so letos snemali oddajo, Damijan Jaklin.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. neviden
      24.12.2017 ob 13:06 neviden

      Ja ge sta pa te Pipi pa Melkijad :)

      39 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.