https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete službo? Preglejte prosta delovna mesta v tem tednu

14.03.2018 ob 19:00  

Ste arhitekt, pomočnik vzgojitelja ali socialni delavec? Mogoče v tem tednu dobite službo. Preglejte še seznam drugih zanimivih delovnih mest, ki smo jih v tem tednu izbrali za vas.


BNM, avtomobilska industrija, d. o. o. išče administrativno-finančnega referenta za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali ekonomija. Kandidat naj tekoče razume, govori in piše angleški ter nemški jezik, prav tako pa mora obvladati zahtevno urejanje besedil, delo s preglednicami in bazami podatkov. Prijavite se lahko do 27. marca 2018.

KMETIJSKA ZADRUGA samooskrba Pomurje z. b. o., išče 3 delavce za delo v rastlinjaku za nedoločen čas. Za delo zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati naj pokličejo za razgovor. Prijava je mogoča do 28. marca 2018.

VRTNI CENTER KURBUS, Simona Kurbus s. p. išče delavca za delo na vrtnariji. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 19. marca 2018.

OSTRC, podjetje za proizvodnjo kovinskih konstrukcij d. o. o. išče ključavničarja za določen čas (3 mesece). Zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati lahko za razgovor pokličejo ali pošljejo vlogo po e-pošti. Prijava je mogoča do 21. marca 2018. 

VRTNARSTVO Iris Ana Božič s. p. išče komercialista za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat mora dobro razumeti, govoriti in pisati angleški ter nemški jezik. Prijavite se lahko do 19. marca 2018.

HG-ING, podjetje za inženiring, storitve in trgovino, d. o. o. išče 3 monterje kovinskih konstrukcij za določen čas (1 mesec), delo v tujini. Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba ter strojništvo in obdelava kovin. Od kandidatov se zahteva osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 27. marca 2018.

ATRIJ, gradbeni inženiring d. o. o. išče odgovornega projektanta arhitekture za določen čas (18 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ter arhitektura in urbanizem. Od kandidata pričakujejo dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega in nemškega jezika ter uporabo programa Archicad in Autocad. Od kandidata se pričakuje še 5 let delovnih izkušenj ter opravljen strokovni izpit iz področja arhitekture (licenca A). Prijavite se lahko do 27. marca 2018.

VRTCI OBČINE MORAVSKE TOPLICE iščejo pomočnika vzgojitelja za določen čas (6 mesecev) oz. od 1. 6. 2018 do 30. 11. 2018. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Zaposlitev poteka v skladu z javnim razpisom za izbor operacij » Prva zaposlitev: pomočnik vzgojitelja sem 2017/2018). Prijavite se lahko še le jutri, 15. marca, 2018.

CSO ORMOŽ,  center za starejše občane d. o. o. išče socialnega delavca za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ter socialno delo in svetovanje. Drugi pogoji so še: znanje zahtevnega dela s preglednicami in bazami podatkov, osnovno programiranje in poznavanje računalniških omrežij, operacijskih sistemov ter računalniškega oblikovanja. Pogoji za zahtevnost delovnega mesta so v skladu s sistemizacijo delovnega mesta v CSO Ormož d.o.o. Prijavite je možna do 17. marca 2018.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče voznika reševalca za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 22. marca 2018.

Več o prostih delovnih mestih, sli lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.