https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Koper želel Lotriča in Janžo, a sta ponudbo zavrnila

19.7.2011  

Mitja Lotrič, 16-letni up Mure 05, ki je odigral vidno vlogo na nedeljski tekmi proti Luki Koper, je za Murino spletno stran povedal, da ga je pred sezono skupaj z Erikom Janžo v svojih vrstah želel primorski prvoligaš.

Mitja Lotrič se je odpovedal ponudbi Kopra ...

"Z Erikom Janžo sva se zmenila, da ostaneva v Muri. Dobila sva ponudbo Kopra. Ne vem, kako bi izgledalo, da bi igrala tukaj proti Muri. Odločitev, da sem ostal v Muri, se mi zdi prava." Po poročanju Murine spletne stranii, so igro Mitje Lotriča pohvalili mnogi, tudi nekaj skavtov, ki so zraven njega opazovali še nekaj igralcev. "Sigurno je za mene dobro, da celotna ekipa in tudi jaz igramo dobro. Svojo igro bom poskušal še nadgraditi, da bom še boljši," je še dejal Lotrič.

Ob tem je strnil tudi vtise z nedeljske s tekme: "Takega debija pred razprodano Fazanerijo in zmago proti Kopru si nisem predstavljal niti v sanjah. Vse nam je šlo tako kot smo se zmenili."

Odločitev, da ostane v Murski Soboti, je sprejel tudi Erik Janža.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.