https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Grad podelila priznanja najboljšim

Grad, 17.08.2011 ob 0:57  

11. občinski praznik občine Grad je zaznamovalo kar nekaj dogodkov, eden glavnih pa je bil podelitev občinskih nagrad s slavnostno sejo. Na slovesnosti slavnostni seji prejšnji teden so bila podeljena različna priznanja.

V Ocenjevanju urejenosti domačij in cvetočih balkonov v Občini Grad v letu 2011 so priznanja in darilne bone za urejenost domačij in cvetoče balkone so dobili: - Jožef Dervarič iz Motovilcev – za urejenost domačije, Karel Recek iz Dolnjih Slaveč – za urejenost domačije, Drago Lovenjak iz Dolnjih Slaveč - za cvetoče balkone, Štefan Gyergyek iz Vidoncev – za cvetoče balkone. 

Priznanja sta podelila župan in predsednik ocenjevalne komisije, Jože Sever.  

Na omenjeni seji so podelili tudi zlate obeske »petic« učencem OŠ Grad za odlično delo v vseh osmih razredih osnovne šole. Zlate »petice« so dobili: - Nuša Donoša, Leja Krpič in Mitja Kuhar.

Sledila je podelitev nagrad učencem OŠ Grad, uspešnim na državni tekmovanjih, ki so prejeli knjigo Skrivnosti človeštva. Knjige so prejeli:· Mario Pezer za 1. mesto na državnem literarnem natečaju v Cerknem za  pripoved Junaki Bevkovih zgodb,· Katja Bedöke za 1. mesto na državnem literarnem natečaju šolskih knjižnic z objavo zgodbe v reviji Šolska knjižnica,· Tamara Grah za 1. mesto na državnem natečaju Zveze slovenskih časnikov na temo Moja rodna domovina,· Tara Šantavec za 1. mesto v karateju posamezno pri starejših  deklicah,· Nuša Donoša za zlato priznanje v znanju nemščine. 

Sledila je podelitev občinske plakete za dolgoletno uspešno in prostovoljno delovanje na področju rdečega križa, krvodajalstva, humanosti, skrbi za človekovo zdravje in medsebojne pomoči. Plaketo je dobila krajevna organizacija Rdečega križa Grad.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.