https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Eko kmetiji Paldauf potekal dan odprtih vrat

Vučja vas, 05.09.2021 ob 13:25  

V soboto, 4. septembra, je v Vučji vasi potekal Dan odprtih vrat na Eko kmetiji Paldauf.

Pripravili so zanimiv program, ki se je začel že zjutraj. Obiskovalci so lahko na stojnicah spoznavali vrhunske lokalne pridelovalce in njihovo ponudbo ter uživali ob lokalno pridelani hrani in pijači. Okusiti je bilo mogoče tudi dobrote, ki jih je iz ekoloških izdelkov BeEko pripravljal kuharski mojster Bine Volčič.

Navzoči so lahko ob pokušanju tudi prisluhnili okrogli mizi o povezovanju kmetijstva in turizma, na kateri so sodelovali Aleksandra Pivec, nekdanja kmetijska ministrica, Anja Mager, predsednica Zveze slovenske podeželske mladine, kuharski mojster Bine Volčič, Alojz Topolovec, koordinator za ekološko kmetovanje na Kmetijsko-gozdarskem zavodu Murska Sobota, Zvonko Škrget, vinar ter partner in dobavitelj blagovne znamke BeEko ter Igor Paldauf, gospodar Ekološke kmetije Paldauf.

Prav tako si je bilo mogoče ogledati kmetijo in obiskati trgovino BeEeko, kjer prodajajo ekološke izdelke Eko kmetije Paldauf pa tudi drugih lokalnih ponudnikov.

Celotno dogajanje je še dodatno popestrila glasba KUD Muzika Križevci in D.A.S. Tria.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2021 ob 13:33 gost

      O poglej poglej gdo se je pojavil spet ko se zastonj je in pije sama Aleksandra Pivec. Upam da nebo spet kake nevšečnosti glede povabila.

      21 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2021 ob 14:18 gost

      Ne bo nevšečnosti, ker ji je to položeno v zibelko in je to v njenih genih, ne da se pobegniti iz tega kot droga.

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2021 ob 19:30 južek gost

      Mi imamo Pivčevo radi , ker je sposobna , zato jo tudi vabimo med naše prireditve! Vi levojajarji dajte nekaj napravite , pa se k vam telebanom nihče nebo vsiljeval saj nimate srca za sočloveka pameti pa nimate za ekologijo in izvedbo njihovih produktov!!! Vaši geni pa so pod povprečjem povprečneža vaše bramže!

      14 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2021 ob 21:08 gost

      Gdo bo pa tako ženo gladal vsak dan kera laže celi Sloveniji ne da nebi lagala enomi loleki možu.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.09.2021 ob 22:25 IVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .......................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.09.2021 ob 6:25 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.09.2021 ob 8:47 gost

      Vulgarna ti je tikev kero nosiš zato da ti piha skoz nje. To je resnica in samo resnica od gdaj pa je resnica vulgarnost. Tele vulgarno.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.09.2021 ob 11:13 Imendan gost

      Pa dobro, ka de zaj veliki K Lobist vlačo to srmačo, kere že itak mamo pun K, na skašoj peskoj procesiji v regiji? Vej pa volitve tak pušne.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.09.2021 ob 18:43 Geza Mezga gost

      Gumijasta Faflekojca - Ančka

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.09.2021 ob 19:50 gost

      SAMI LEVAKI SE OGLAŠATE TAKO PRIMITIVNO!!!!! Nič ne delate samo se tukaj preseravate--fuj!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.