https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V družbi kolesarskega tima Tadeja Pogačarja so se podali iz Odrancev v Ormož

Odranci, 25.09.2021 ob 13:00  

V soboto, 25. septembra, so v podjetju Carthago organizirali kolesarski izlet na relaciji Odranci – Ormož v družbi kolesarskega tima Tadeja Pogačarja, POGI team-a.

Na parkirišču pred upravno stavbo v Odrancih se je pozno dopoldan zbralo 66 kolesarjev, ki so se podali na dve trasi. Še več kolesarjev pa se jim je pridružilo ob poti.

Prvi so se novim dogodivščinam naproti podali kolesarji zahtevnejše 60-kilometrske trase, namenjene izkušenim kolesarjem. Za njimi pa so štartali še na krajšo manj zahtevno 43-kilometrsko ravninsko traso.

Na okoli dvourni poti se bodo kolesarji najprej ustavili v Ljutomeru, pot nadaljevali do lokacije, kjer bo Carthago v kratkem zgradil novo tovarno in se odpravili do Grajske pristave v Ormožu.

Kolesarje je ob odhodu pozdravil tudi župan Občine Odranci Ivan Markoja, v Ormožu pa jih bo pričakal župan Občine Ormož Danijel Vrbnjak.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2021 ob 14:57 gost

      Jaki kolesarji enkrat na leto se peljejo pa misijo da so že za turde frans. Če imaš slem pa rokavice še ne pomeni da si kolesar.

      10 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 18:58 Nekdo gost

        Sram te je lahko ob takšnem komentarju... v vsaki objavi se najde nekdo ki samo kritizira...ma slovenci itak skos najdemo nekaj to smo že sedaj navajeni... drugače pa daj kupi si kolo boš se tudi ti lahko peljal...

        14 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.09.2021 ob 0:16 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2021 ob 7:44 gost

      Si ti komentarji so eno debilno mišljenje na prvi komentar keri je čista resnica.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.09.2021 ob 11:00 gost

      Nekateri kolesarji so bolj za vcepitev kot pa vožnjo!!! Njihov pogled pove vse!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:30 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.