https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

INTERVJU

Parketarstvo Srša: » S strankami od začetne ideje do končne izvedbe«

Beltinci, 17.12.2021 ob 6:00  

V okviru projekta Pomurske novice, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo, vam predstavljamo podjetje Srša parketarstvo in trgovina d.o.o. Pogovarjali smo se s Stankom Srša, ustanoviteljem podjetja.

Več kot 30-let tradicije

»Podjetje sva skupaj z ženo Marijo ustanovila leta 1990 v Beltincih,« pove Stanko Srša, ki se je za samostojno podjetniško pot odločil, ko je ostal brez službe v podjetju, ki je šlo v stečaj.

Stanko izpostavi, da so izučevali mlade, ki so sedaj uspešni parketarji.

Prilagajajo se trendom, ki so trenutno na trgu. Imajo izkušeno ekipo polagalcev. S strankami so vse od začetne ideje do končne izvedbe.

Izvajajo vsa podopolagalska dela iz lesa, obnovo parketov z brušenjem, lakiranjem ali oljenjem, dobavo raznih gotovo obdelanih parketov ter montažo parketov. Imajo veliko izbiro vinilnih talnih oblog, katere se tudi položijo, razne tekstilne talne obloge ter vse druge talne obloge iz lesa in pvc mas.

S svojim delom prispevajo k estetski podobi tal in stopnic v stanovanjih, v pisarniških prostorih, v športnih dvoranah in drugod.

Prisluhnejo vsaki stranki

»Pri nas vsako stranko obravnavamo individualno. Prisluhnemo željam po talni oblogi in zagotovo najdemo pravo rešitev za vsak dom in prostor,« pove Stanko in doda, da svojim strankam pri izbiri primernih materialov pomagajo z vzorci in s svojimi strokovnimi nasveti, ki si jih vedno znova pridobivajo na raznih seminarjih, predstavitvah na sejmih, največ pa temu pripomorejo dolgoletne izkušnje.

Dve trgovini

V Beltincih imajo dve trgovini. Ena je na ulici Štefana Kovača, kjer prodajajo tople pode, itisone, tekače, umetne trave. Vse talne obloge lahko vgradijo, itisone in tekače tudi zarobijo. Druga trgovina se nahaja na Ravenski cesti, kjer med drugim prodajajo tudi ženski in moški tekstil.

Nadaljevanje tradicije

»Želimo, da koronavirus čim prej odide in nam ne dela več preglavic,« poudari Stanko, ki si v prihodnje želi, da bi uspešno nadaljevali več kot 30-letno tradicijo in bili še uspešnejši.

Več fotografij v spodnji galeriji...  

    Fotogalerija