https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarje Panvite Pomgrad čaka boj proti Fincem

6.7.2022  

Konec junija 2022 je v Luxemburgu na sedežu Evropske odbojkarske zveze potekal žreb za evropska tekmovanja pod okriljem CEV za sezono 2022/23, kjer imajo pravico nastopa najboljše ekipe iz domačih nacionalnih prvenstev minule sezone.


Odbojkarji Panvite Pomgrad, so si pod taktirko trenerja Dejana Fujsa, na državnem prvenstvu 1. A DOL za moške v sezoni 2021/22 tako priigrali evropsko vozovnico za letošnjo jesen. Saj so zasedli v sezoni 2021/22 četrto mesto v državi. Pred njimi so le ljubljanski ACH Volley, kamniški Calcit ter Maribor. Tako so si odbojkarji Panvite Pomgrad, priigrali evropsko vozovnico za letošnjo jesen, kjer bodo igrali kot je določil žreb proti Fincem.

FOTO: OK  PANVITA POMGRAD.

Žreb v Luxemburgu je namreč določil, da odbojkarje Panvite Pomgrada v dveh tekmah na izločanje čaka finska zasedba TIIKERIT KOKKOLA, sicer državni in pokalni prvak Finske iz leta 2016, ki je po rednem delu zadnje sezone zasedla četrto mesto na Finskem nato pa v play-offu izpadla v četrtfinalu finskega državnega prvenstva.

Prva tekma bo v terminu od 11. – 13. oktobra v Murski Soboti. 

Povratna tekma pa med 18. – 20. oktobrom 2022 na Finskem.

Zmagovalec dvoboja PANVITA POMGRAD – TIIKERIT KOKKOLA v 1/32 finala pokala Challenge 2023 bo napredoval v 1/16 finala, kjer bo igral proti romunski Steaui iz Bukarešte.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.