https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

V Občini Gornji Petrovci so se sestali novoizvoljeni svetniki

13.12.2022 ob 9:00  

Na 1. redni konstitutivni seji Občinskega sveta Občine Gornji Petrovci, ki je potekala v Vaški dvorani Gornji Petrovci dne 9. decembra 2022, so potrdili 13 občinskih svetnikov in sprejeli ugotovitveni sklep, da je bil za župana Občine Gornji Petrovci izvoljen Franc Šlihthuber. 

Župan je opravil otvoritev seje in ugotovil, da je na seji prisotnih 12 od 13 svetnikov. Na podlagi 9. člena poslovnika je vodenje seje prevzel najstarejši član občinskega sveta Ernest Kerčmar. Sledila je potrditev mandatov članov občinskega sveta in ugotovitev, da je bil za župana izvoljen Franc Šlihthuber. 

Župan, ki bo občino vodil že osmi mandat, je podal zaprisego in nagovoril prisotne ter čestital članom občinskega sveta ob izvolitvi. 

V občinskem svetu bodo zastopane štiri politične stranke, in sicer NSi, Gibanje Svoboda, Lista za napredek Občine Gornji Petrovci in SDS.

NSi Stanislav Habjanič, Dejan Sobjak, Geza Vütek, Stanko Lepoša, Mirjana Časar, Drago Svetec in Anton Kozar. 
Gibanje Svoboda Zlatko Vukanič, Samanta Ambruš, Ernest Kerčmar in Drago Škerlak.
Lista za napredek Občine G. Petrovci Bojan Potočnik.
SDS Boštjan Šušlec.

Foto: Občina Gornji Petrovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.