https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Občina Kobilje ima prvič dve svetnici

14.12.2022 ob 8:00  

Novoizvoljeni svetniki Občine Kobilje so se v sredo, 7. decembra, sestali na ustanovni seji. Potrdili so mandate vsem 7 svetnikom in mandat novoizvoljenega župana Darka Horvata. 

Občinski svet je ob predsedovanju najstarejšega izvoljenega svetnika opravil vse formalne in protokolarne postopke, potrdil izvolitev 7 občinskih svetnikov in sprejel ugotovitveni sklep, da je bil za župana Občine Kobilje izvoljen Darko Horvat.

Predsedujoči Pavel Horvat je izrekel dobrodošlico dvema svetnicama, saj sta prvič v zgodovini Občine Kobilje v sestavu občinskega sveta dve svetnici. Tudi župan Darko Horvat ju je posebej pozdravil in jima izročil šopke.

Župan Darko Horvat se je v svojem nagovoru najprej zahvalil za izkazano zaupanje. Občinski svet je seznanil, da bo funkcijo župana opravljal nepoklicno, za podžupana pa bo imenoval svetnika Pavla Horvata. Nadalje je na kratko predstavil že izvedene projekte v prejšnjem mandatu ter spregovoril tudi o projektih, ki se bodo izvajali v novem mandatu.

V občinskem svetu bosta zastopani dve politični stranki, in sicer SLS in SDS.

SLS Boris Nemet, Borut Bukovec, Tomaž Zver, Pavel Horvat, Bojana Bukovec in Tina Ščap Smej.
SDS Dominik Ferencek.

Več fotografij v spodnji galeriji … 

Foto: Občina Kobilje

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.