https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Ustanovno sejo občinskega sveta opravilli tudi v Odrancih

15.12.2022 ob 15:00  

V Občini Odranci so se na 1. konstitutivni seji zbrali v petek, 9. decembra 2022, kjer so potrdili mandate 9 občinskim svetnikom in mandat županje Barbare Ferenčak, ki bo funkcijo županje opravljala nepoklicno.

Prvo sejo novoizvoljenega sveta je vodila najstarejša članica občinskega sveta, in sicer Elizabeta Grabnar. Na seji so potrdili mandate 9 članom občinskega sveta in mandat županje Barbare Ferenčak. 

Županja je po zaprisegi pozdravila vse navzoče in se zahvalila vsem tistim, ki so glasovali zanjo. Prav tako je čestitala novoizvoljenim članom občinskega sveta in na kratko povzela, kaj pričakuje od sodelavcev in članov. Vse navzoče je tudi seznanila z odločitvijo, da bo funkcijo županje opravljala nepoklicno. 

V občinskem svetu bo zastopanih šest političnih strank, in sicer SLS, SDS, Konkretno, Sašo Kavaš in skupina volivcev, Silvester Zver in skupina volivcev ter Štefan Kolarič in skupina volivcev.

SLS Elizabeta Grabnar, Štefan Bogdan in Mateja Forjan.
SDS Rok Klopčič in Matej Zver.
Konkretno Branko Ferenčak.
Sašo Kavaš in skupina volivcev Gregor Marič.
Silvester Zver in skupina volivcev Aleš Zver.
Štefan Kolarič in skupina volivcev Rok Kolarič.

Foto: Občina Odranci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.