https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad do zmage nad Črnučami

12.2.2023  

V 18. krog Sportklub 1. A DOL za moške 2022/23 so se v Športni dvorani OŠ I v Murski Soboti pomerili odbojkarji Panvite Pomgrada in Črnuč.

Panvita Pomgrad – Črnuče 3:0

(25:21, 29:27, 25:15)

PANVITA POMGRAD: Rajnar, Šormaz 8, Avšič, Drvarič 5, Suhadolnik, Rojnik 12, Kovačič 5, Legen, Bedrač 6, Fužir 5, Jurić 13, Vrabl in Novak (oba libero). Trener: Dejan Fujs.

ČRNUČE: Kržič 5, Prevorčnik, Rojnik 8, Oman 5, Sešek 14, Marovt 15, Ramšak 1, Češnovar, Karadža Pevc in Verdinek (oba libero). Trener: Iztok Kšela

Sobočani so tretjič v sezoni premagali Črnuče, tokrat prvič z najvišjim rezultatom s 3:0 (21,27,15). Po poškodbi sta se v ekipo vrnila napadalec Jakob Rojnik in bloker Tit Kovačič, pomembna igralca soboške ekipe pri ambicijah v končnici prvenstva.

Z izjemo začetnega vodstva z 0:1 so skozi celotni uvodni niz Sobočani nadzorovali rezultat, a njihovo vodstvo v nobenem trenutku ni znašalo več kot štiri točke. V ključnih trenutkih, ko so imeli domači priložnost za izdatnejšo vodstvo, so se Ljubljančani vsakič uspeli zbrati in Sobočanom neprestano dihali za ovratnik. Najvišja vodstva so tako bila pri 9:5, 12:8, 22:18 in 24:20, uvodni niz za zmago s 25:21 pa je v domačem moštvu z uspešnim napadom zaključil korektor Jurić.

 

Tudi v drugem nizu so gostje povedli z 0:1, a je po izenačenju na 1:1 na servis prišel domači kapetan Drvarič in z odličnim začetnim udarcem domačim priigral vodstvo s 4:1. A se gostje znova niso predali in najprej z blokom Marovta pripravili preobrat za 6:7, pri 7:9 pa je domači trener Fujs zahteval polminutni odmor. Ta ni dosti pomagal, saj je takoj po povratku Marovt stresel še as, gostje pa so nadaljevali z dobro igro in povedli s 7:11 in 10:14. Domači so začeli zaostanek loviti s Fužirjem na servisu in se približali najprej do 13:14, dokončno pa izenačili ob izidu 16:16 s točko Kovačiča. V nadaljevanju je tekma bila izjemno izenačena, saj so le Črnuče do izida 27:27 zgolj enkrat vodile za dve točki. Odločilno točko za vodstvo z 2:0 v nizih je domačim priigral Drvarič, ki je niz zaključil z asom za zmago z 29:27.

V tretjem nizu je Panvita Pomgrad vodila od začetka do konca. Čeprav v prvem delu v nobenem trenutku ni dominirala v igri, je skrbno nadzorovala tok dogodkov in gostom ni pustila razviti učinkovite serije za morebitni preobrat. Nazadnje je bilo tesno še pri 11:10, od 15:11 pa je z Bedračem na servisu sledila ključna serija domačih za vodstvo z 20:11, ki je odločila tretji niz in srečanje. Potem, ko so bili gostje neuspešni v napadu, se je niz zaključil s 25:15.

Dejan FUJS, trener Panvite Pomgrada: »Najbolj sem vesel, da smo po treh tednih znova skoraj kompletni, zdaj manjka zgolj še Suhadolnik. Zmaga s 3:0 je pomembna za moralo naprej, a v drugem nizu, ki je šel v podaljšek, bi lahko bilo tudi drugače. Vsaka tekma je pomembna, ni popuščanja, saj te v ligi lahko premaga vsak in tudi zato smo z zmago zadovoljni.«


Iztok KŠELA, trener Črnuč: »Zmagala je boljša, predvsem pa izkušenejša ekipa, ki je tudi odlično servirala. Žal nismo izkoristili svoje priložnosti v drugem nizu, ki bi ga morali dobiti, pa ga nismo. Nato je padla morala in zadnji niz ni bil več na nivoju.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2023 ob 15:19 Sramotainfo gost

      Ta Panvita je pa tudi smešnica od kluba... vsi resni in perspektivni igralci vam odidejo ali pa vam jih odpeljejo drugi klubi... enga dobroga igralca, ne morete zadržati za več kot pol sezone ali pa vsaj eno sezono... dokler bodo na vodilnem položaju ti, ki trenutno so, bo ta ladja tonila naprej...

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.02.2023 ob 17:30 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2023 ob 20:44 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a mon.......................http://www.join.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.