https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Pomurski judoist postal državni prvak

28.3.2023  

V nedeljo, 26. marca 2023, je v Hočah potekalo državno prvenstvo v judu, pod okriljem Judo zveze Slovenije, v tehnični organizaciji Judo kluba Apolon. Klemen Vinkovič iz judo kluba Murska Sobota je postal državni prvak v kategoriji mlajših kadetov U16. Prekmurka Leila Mazouzi, članica judo kluba ZDežele Sankaku, je med članicami osvojila naslov državne podprvakinje.


Na prvenstvu mlajših kadetov in kadetinj U16 je sodelovalo 187 tekmovalk in tekmovalcev iz 41. klubov iz vse Slovenije. Tekmovanja se je udeležil tudi Judo klub Murska Sobota s Klemnom Vinkovičem v kategoriji - 81 kg. Klemen je suvereno končal vse borbe in osvojil 1. mesto ter postal državni prvak v kategoriji mlajših kadetov U16.

Foto: JK Murska Sobota (naslovna)

Prvenstva se je udeležil tudi Judo klub Beltinci. Patrik Bor Burjan je v kategoriji - 46 kg osvojil 3. mesto, prav tako je 3. mesto osvojil Matic Vehab v kategoriji – 55 kg. Za Judo klub Štorkljice je 9. mesto osvojil Nik Telmin v kategoriji - 55 kg.

Foto: Niko Janković

Prvenstva članic in članov se je udeležilo 119 tekmovalk in tekmovalcev iz 21. klubov. Med njimi je bila tudi Prekmurka Leila Mazouzi, članica judo kluba ZDežele Sankaku, ki je osvojila naslov državne podprvakinje do 63 kg članice.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2023 ob 10:52 Katarina gost

      Iskrene cestitke in samo tako naprej

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.