https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci plesne šole Zeko odlični na evropskem prvenstvu

14.6.2023  

Plesalci plesne šole Zeko odlični na evropskem prvenstvu v Skopju, kjer se je pomerilo okoli 2.600 plesalcev.

Minuli teden je v Skopju potekalo IDO Evropsko prvenstvo v hip hopu, poppingu in breakdancu. V petih dneh tekmovanja je nastopilo okoli 2.600 plesalcev. Breakdance je bil na sporedu zadnji dan. Iz plesne šole Zeko se je tekmovanja udeležilo 8 plesalcev breakdanca, ki so osvojili komplet medalj.

Evropski prvak (1.mesto) je postal Filip Kovačič v kategoriji breakdance solo člani. Drugo mesto je pripadlo The chosen ones jr. Breakdance skupini mladinci (Samuel Gruškovnjak, Nino Vučkič, Tino Oskomič, Rene Pertoci, Filip Grenko in David Pahor), 3. mesto pa je osvojil David Pahor v breakdance solo ml. mladinci.

Ostali rezultati:

9. mesto: Rok Mihalič breakdance solo člani,
9. mesto: Tino Oskomič breakdance solo ml. mladinci,
9. mesto: Rene Pertoci breakdance solo ml. mladinci,
9. mesto: Filip Grenko breakdance solo ml. mladinci in
9. mesto: Samuel Gruškovnjak breakdance solo ml. mladinci.

"Odlična tekma je za nami, videl se je velik napredek, ki smo ga naredili v tej sezoni. Osvojiti 3 medalje ni vsakdan, Filip je ponovno nazaj na vrhu, za ekipo sem malo dvomil, ampak so dečki odplesali dobro show, v battlu pa nam je malo zmanjkalo, tako, da imamo nekaj dela za v prihodnje. David je osvojil svojo prvo medaljo, za kar sem zelo vesel. Ostali fantje so se prebili v izločilne boje, ampak žal izgubili prvi dvoboj. Nekaterim se je poznala neizkušenost, nekaterim je zmanjkalo nekaj trikov. Če potegnem črto sem zelo zadovoljen, saj smo nazaj na pravi poti," je dejal Dejan Zečević.

Foto: arhiv plesne šole

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.