https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Pestro glasbeno dogajanje v mestnem parku

24.06.2023 ob 6:30  

S poletjem so se v mesto vrnili tudi poletni glasbeni festivali. Včeraj, 23. junija, je bilo na Soboških dnevih pestro, za kar so poskrbeli Nipke, Magnifico, Dej šen litro in Haiku Garden.

Včeraj je bilo na Soboških dnevih, ki se v Murski Soboti odvijajo med 20. in 29. junijem, pestro. Nastopili so številni uspešni glasbeniki. Z različnimi glasbenimi zvrstmi, od hiphopa do trubačev, pa je bilo poskrbljeno za vse glasbene okuse.

Dogajanje se je začelo že ob 19. uri s plesno-igrano predstavo za otroke Vsi tako drugačni. Ob 20. uri so na odprtem odru dobili priložnost mladi glasbeniki.

Na glavnem odru v mestnem parku je od 21. ure zbrane s svojimi hiphop hiti zabaval Boštjan Nipič - Nipke. S spevnimi uspešnicami, kot so Noben me ne razume, Bejba z neta, Popoln lajf, Kdaj bo hit in drugimi, je dvignil občinstvo in poskrbel za ples in nepozabno zabavo. 

Za njim je ob 22.30 na glavnem odru navdušil Magnifico. Charlatan in romantik, idealist in voajer, predvsem pa glasbenik, ki se od leta 1993 ni ustavil in ki je močno zaznamoval slovensko kulturo. Magnifica v glasbi navdihuje bivša jugoslovanska šlag scena, začinjena z unikatno mešanico latinskih, reggae, surf in balkan elementov. Je vsestranski skladatelj in glasbenik, ob katerem je občinstvo doživelo edinstveno izkušnjo ob vsem dobro poznanih hitih Silvija, Hir aj kam, hir aj go, Tivoli in mnogimi drugimi.

Od polnoči je za dobro vzdušje poskrbela trobilska skupina Primorcev Dej šen litro. Na repertoarju so postregli z balkanskimi vižami v slogu trubaških orkestrov iz Srbije, predelavami popularnih pesmi v slogu ulične glasbe brassbandov iz New Orleansa in z avtorskimi uspešnicami.

 

Noč pa so na grajskem dvorišču z glasno kitarsko glasbo s primesmi popa zaključili Haiku Garden, ki so prišli na soboški festival z novim albumom Loose Contacts / Tense Present.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2023 ob 8:58 gost

      Bravo sobota. Tak se žura jebeš dež pa vručino. Če bi bil Januš na vladi bi vse nezakoniti zaporu. Kajti on je celi život zapreti v,,,, riti,,,, pa misli da vsi morajo biti taki debili pederske kot on.

      15 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2023 ob 17:57 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2023 ob 9:13 Sobota 12345 gost

      Sama deca ,no pa eni iste kda neka vstopnine!

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2023 ob 9:23 \m/ gost

      Palek nej vrede? Če do pa doma za računalnikame pa tude nede vrede nej? Ide spat...

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2023 ob 16:20 OpenGates gost

      Ce bi bijla vstopnina pa varnostniki te bi bilo manj ciganije pa vec obiskovvalcev.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.06.2023 ob 16:47 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Vsakemu,za katerega vemo,da je etnija,preprečiti kar koli,pa mlátiti kak negda žandari pa miličniki,red bo....jeb...ga.....sem že v penziji.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2023 ob 17:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Dodatek glede etnije.....Bomo to bando ničvredno indijsko vzdrževali še petdeset,sto,petsto let ....?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2023 ob 21:58 gost

      magnifico prasec balkanski ki je bil proti SLO osamosvojitvi.Če bi mi plačali pa ga nebi šel posušat.Spizdil je v SLO ker s takimi pevci kot je on si na Hrvaškem riti brišejo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2023 ob 4:32 Balkanci su znali gost

        rtvslo.si/gospodarstvo/slovenija-je-visokotvegana-drzava-glede-dolgorocne-vzdrznosti-dolga

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2023 ob 0:15 eva gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.