https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Ansambel Aktual z novo skladbo

08.07.2023 ob 17:00  

Ansambel Aktual je mlad in sodoben narodno-zabavni ansambel, ki po uspešnici Učiteljca ponosno predstavlja svojo najnovejšo skladbo "SOSEDA". Polka govori o novi sosedi, ki s svojim privlačnim izgledom očara fante.

Videospoti Ansambla Aktual so postali prava senzacija na družbenih omrežjih. Njihovi zabavni videi so polni smeha, veselja in glasbene eksplozije, kar je še dodatno okrepilo njihovo priljubljenost in dosežek. Gašper Marič, Franc Lukač, Uroš Berden in Denis Pozderec so člani ansambla, ki s svojimi glasovi in energijo navdušujejo svoje oboževalce.

Fantje se še posebej najdejo v njihovi polki, saj kot pravijo: »Menimo, da ima vsak SOSEDO, ki mu je kdaj »zmešala glavo« pa naj bo to soseda iz šolske klopi, delovnega mesta ali pa kar doma.« Dodali so še: »Naj vas ta polka spomni na vse skrite in neuresničene misli in romance (smeh).«

Besedilo nove skladbe je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je dodal harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa sta združila moči oba skupaj. Izdelek, ki ga lahko slišite so posneli v studiu Old house production. Snemanje in obdelavo videospota pa so tudi tokrat zaupali snemalni ekipi Prizmatory.

Avtor glasbe: Gašper Marič

Avtor besedila: Franc Lukač

Aranžma: Gašper Marič in Franc Lukač

Snemalni studio: Old House Production

Producent: Nejc Tratnjek

Mix: Denis Pozderec

* Foto: Ansambel Aktual

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2023 ob 17:30 kvinta gost

      Pohvalno, vendar preveč enotavna pesmica.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.07.2023 ob 19:21 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2023 ob 17:38 gost

      Super pesem !!!!!!!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.07.2023 ob 22:16 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2023 ob 22:17 gost

      Radio Aktual??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2023 ob 20:25 gost

      21:14, kaj si nepismen? Pohvalno je, da fantje delajo, negativno pa to, da tako pesmico naredi osnovnošolec v 4 .razredu glasbene šole, malo bolj se bodo morali potruditi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.07.2023 ob 0:22 Kufr salam gost

      youtu.be/5HhRwgbz59k

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.