https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Nubira pričarala orientalsko zveneče melodije

27.08.2023 ob 15:30  

V soboto zvečer je na Skritem dvorišču v Murski Soboti, potekal koncert skupine Nubira.

Zgodba skupine Nubira se je začela nekega jesenskega dne leta 2005 na hodniku Waldorfske šole v Ljubljani s štirimi učenci sedmega razreda, ki so si omislili nastop na šolski prireditvi in zamisel uresničili.

Zasedba skupine se je dokončno ustalila leta 2010, prebudila se je njena ustvarjalna žilica in do danes se je seznam avtorskih skladb že dodobra napolnil. ”Zvrst oziroma kombinacija zvrsti, ki ji pripadajo glasbene stvaritve, je sicer delno podrejena trendom, kot jih narekuje današnja rokovska scena, pa vseeno ne toliko, da poleg sitega volka tudi koza ne bi ostala cela,” pravijo člani Nubire. 

Vsaj v nekaterih pesmih je tako še vedno zaznati vplive stare šole rokenrola, po drugi strani pa se temu pridružuje še pridih Orienta in Balkana z neparnimi ritmi in precej izstopajočimi orientalsko zvenečimi melodijami.

Zasedba: Nils Rošker (glas), David Petek (kitara), Timotej Volavšek (bas), Kristjan Vuk (kitara, glas) in Luka Arčon (bobni).

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2023 ob 18:04 Antisimp gost

      Orientalske melodije? Kje?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2023 ob 22:52 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2023 ob 18:26 lepec gost

      Kaj je to za sranja????

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.