https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Počitniški Kreativni Vrtiljak v Gornji Radgoni

5.9.2023  

Lokalne organizacije v Gornji Radgoni so združile moči pri pripravi nepozabnih počitnic za otroke.

V Gornji Radgoni so se na pobudo Javnega Zavoda Knjižnica Gornja Radgona združile lokalne organizacije in otrokom od šest do deset let omogočile teden kreativnih počitnic. Pri organizaciji so sodelovali Mladinski center Gornja Radgona in Muzej Špital pod okriljem Zavoda Kultprotur, Zavod Vitica ter Likovno društvo Gornja Radgona.

Raznolik program, ki so ga sestavljale bralne urice, ustvarjalne delavnice, akcijsko in slepo slikanje, igre na prostem, delavnica šivanja in kuhanja, spoznavanje poklica reševalca, gibalne vaje ter družabne igre, je otroke vodil od ene organizacije do druge in jim omogočil, da so se seznanili tudi z njihovim rednim delovanjem.

Izjave otrok:

  • "Moji najboljši trenutki so bili reševalec in ustvarjanje." Zala
  • "Moji najboljši trenutki so bili ko smo pekli pico, poslikave obraza in v Mladinskem centru." Polona
  • "Najbolj mi je bilo všeč, ko smo pekli pico, delali trganko in se igrali." Taraja
  • "Fajn je bilo, najbolj, ko so v Mladinski center prišli glasbeniki. Spoznal sem nove prijatelje." Staš
  • "Lepo mi je bilo. Najbolj sem užival, ko smo se igrali v Vitici in pekli pico. Spoznal sem veliko prijateljev." Kristjan Jurij

Sodelujoči so se združili z namenom, da lokalni skupnosti ponudijo kvaliteten, zabaven in obenem poučen počitniški program za otroke, obenem pa okrepijo medsebojna sodelovanja, na podlagi katerih bodo tudi v prihodnje občanom vseh starosti, ozadij in interesov nudili celosten kulturni repertoar raznovrstnih dogodkov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Vir in foto: zavod Kultprotur

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.