https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Preverite! Spremembe pri parkiranju v Murski Soboti

14.09.2023 ob 16:00  

S 1. novembrom se bodo začele izvajati spremembe v režimu parkiranja na območju Mestne občine Murska Sobota. Strošek sprememb pa se bo iz prvotno ocenjenih 30 tisoč evrov tako povečal na 35 tisoč evrov. 

S 1. junijem je na območju Mestne občine Murska Sobota začel veljati nov režim parkiranja. Mestni svet Mestne občine Murska Sobota pa je danes na 7. redni seji sprejel predlog o spremembah in dopolnitvah sklepa o določitvi cene parkirnine, drugih taks in parkirnih con ter pripadajočih območij na območju občine. Kaj ta prinaša?

Sprmembe pri parkiranju 

Enako kot v CONI I se sedaj tudi v CONI II omogoči začetno brezplačno parkiranje v času do pol ure, z ustrezno označitvijo začetka časa parkiranja.

Ponovna označitev časa prihoda pred oziroma po poteku časa brezplačnega parkiranja z namenom, da se podaljša brezplačni čas parkiranja na parkirnem mestu, ni dovoljena. V CONI II na javnih parkirnih površinah pri Zdravstvenem domu Murska Sobota ostaja začetni čas brezplačnega parkiranja še naprej dve uri.

Cena letne dovolilnice v CONI III, ki se sme uporabljati samo na območju Severno obrtne industrijske cone (SOIC) mesta Murska Sobota znaša sedaj 35 evrov. Za neposredne uporabnike parkirnih mest je lahko plačnik dovolilnice tudi delodajalec oziroma pravna oseba, ki posluje v SOIC. 

Območje Kopitarjeve ulice, polovica parkirnih prostorov, se prestavi iz CONE II v CONO III, kar je razvidno v prilogah.

Sprememba se začne uporabljati z novembrom

Vsa ostala določila že sprejeta ostajajo v veljavi še naprej. Novi sklep pa bo začel veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu RS, uporabljati pa se bo začel s 1. novembrom 2023.

Predlog bo občino stal dodatnih pet tisoč evrov

Finančni strošek sprememb bo občino stal še dodatnih pet tisoče evrov. Za prvotne spremembe pa je občina takrat ocenila strošek v višini 30 tisoč evrov. 

Foto: arhiv Pomurec, MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2023 ob 16:08 gost gost

      ZRIHTAJTE PARKOMATE NUJNO ČIM PREJ

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2023 ob 16:55 123 gost

        Ta strošek se krije iz proračuna ki ga polnijo občani, napaka je bila na začetku zato naj ga pokrijejo snovalci ki so se nepremišljeno lotili dela, postavite parkomate ker pametnega telefona nima vsak, po 50 mogoče polovica upravlja z pametnim telefonom

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2023 ob 21:07 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2023 ob 16:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.09.2023 ob 9:41 gost

      Ta parkirni sistem občini nebo prinesel nobenega dobička. Bo pa prinesel velik primanjkljaj. Kajti vsa parkirna mesta z tem zapleteni sistemom so prazna. Kajti če občina hoče tako kasirati na veliko za parkirni prostor mora nekaj ponujati. Občina sobota pa v jedru občine ne ponuja nič, nič, nič pametnega. Amen.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2023 ob 10:03 gost

      Pa jebe se mi za teh par centov,problem je ka so loleki meli že enih pet sej na to temo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.