https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava slovenskih stoletnih jaslic v Veržeju

Veržej  

Zavod Marianum Veržej - Center DUO skupaj z Društvom ljubiteljev jaslic Slovenije, Termami Banovci in Občino Veržej že četrto leto zapored organizira Razstavo slovenskih jaslic, tokrat s poudarkom na stoletnih jaslicah iz vseh kontinentov sveta, svojevrstno sporočilo pa dajejo predvsem otroške jaslice, ki jih vsako leto izvirno izdelajo v vrtcih.


Na območju Prlekije se že četrto leto odvija projekt Božična Prlekija, ki zajema med seboj vsebinsko povezane prireditve v (pred)božičnem času. Projekt tako zajema Razstavo slovenskih jaslic v Veržeju, Božično noč na Razkrižju in Božično vas v Banovcih.

Razstavo slovenskih jaslic si lahko že ogledate vsak dan do 9. 1. 2012, med 8.00 in 12.00 ter med 15.00 in 17.00 uro, prav tako pa tudi Božično vas, ki je zaživela po 17. 12. 2011 in bo na voljo vse do 8. 1. 2012, Božično noč na Razkrižju v obliki živih jaslic pa si boste lahko ogledali 24. 12. 2011 in 7. 1. 2012.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.