https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Bodoči študenti pozor! Odprt rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest

22.9.2023  

Od 22. do 25. septembra 2023 do 12. ure bo odprt rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest v sklopu Razpisa za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/2024.

Prijava za vpis poteka preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Na rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest se lahko prijavijo poleg kandidatov, ki se niso prijavili v prvem ali drugem prijavnem roku ali se niso uvrstili v nobenega od v prvi ali drugi prijavi naštetih študijskih programov, in kandidati, sprejeti v prvem ali drugem prijavnem roku v študijski program, ki se ne bo izvajal. 

Izbirni postopek roka bo potekal od 25. do 26. septembra 2023, sklepe o rezultatih izbirnega postopka pa bodo kandidati prejeli elektronsko preko portala eVŠ do 26. septembra 2023. Vpis sprejetih kandidatov bo potekal do 30. septembra 2023, so sporočili iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Seznam prostih vpisnih mest za rok za zapolnitev še prostih vpisnih mest najdete na portalu eVŠ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2023 ob 13:41 kaj boš gost

      ko boš doktoriral???????????????Sedel doma in čakal, da bo golazen preko 85 let odšla v penzijo, nato pa čakaš še 45 let, ko odide tudi njihov nasledek, zaposlen po sistemu vidno kupljeno ali jaz oče, mati - ti sin, hčera ali rodbina. V tem primeru študij ni potreben, prokleta golazen delodajalska in institucije državnih služb.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.