https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Nov hotel v Banovcih: »Objekt bo zgrajen v lokalnem slogu, s pridihom domačnosti«

25.09.2023 ob 6:00  

V Termah Banovci bodo gradili nov butični hotel. Vrednost projekta, ki bo končan predvidoma do konca junija 2026, znaša 6,4 milijona evrov.

V prihodnjih treh letih se napoveduje rekordno število novogradenj v turizmu, ki jih bodo spodbudile subvencije ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport razdeljene v okviru razpisa za spodbujanje naložb v turistične namestitve.

Ministrstvo je za podporo 58 investicijskih projektov za obnovo ali izgradnjo novih turističnih namestitev dodelilo dobrih 57 milijonov evrov za podporo investicij v turistične nastanitve v skupni vrednosti 217 milijonov evrov.

Med prejemniki sredstev so tudi Terme Banovci za novogradnjo (prizidavo) butičnega hotela Narcisa s štirimi zvezdicami. Odobrena so jim bila sredstva v višini 1.79 milijona evrov za projekt v vrednosti 6,4 milijona evrov.

Kaj prinaša nov hotel v Termah Banovci?

Po poročanju časnika Finance investicija predvideva razširitev zmogljivosti obrata Term Banovci, s čimer bo družba zadovoljila povpraševanje po hotelskih namestitvah, zvišala kakovost storitev in nadgradila ponudbo za stranke, pojasnjuje direktorica Lea Hofman. Z gradnjo novega butičnega hotela Narcisa se bo spremenila kategorizacija hotela s treh na štiri zvezdice, zdajšnjih 24 enot v hotelu bodo dopolnili z novimi, 31. enotami butičnega značaja.

Predmet naložbe so gradnja novega objekta, osvežitev starega objekta, zunanja ureditev in ureditev okolice, oprema, prenova procesov in programov poslovanja ter digitalizacija poslovanja. »Program je zasnovan na krepitvi kulturne identitete in ohranjanju značaja lokalnega okolja, predvideva močno povezavo z lokalno skupnostjo in okoljem. Objekt bo zgrajen v lokalnem slogu, s pridihom domačnosti.«

»Z naložbo bo hotel ponujal petzvezdična doživetja, ki jih odlikujeta personaliziran pristop in prijaznost. Glavna bo promocija zdravega življenjskega sloga, termalna voda, programi za aktivno preživljanje prostega časa, wellness ponudba in prleške savne v termah,« pojasnjuje direktorica Term Banovci. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki bo turistični objekt v ospredje postavil domačo kulinariko in vinsko izkušnjo. »Vse to bo pripomoglo k ohranjanju kulturne dediščine širše regije, stranki pa ponudilo nekaj več in veliko bolje.«

V Termah Banovci napovedujejo, da bo hotel zgrajen iz naravnih materialov, bo energetsko varčen, okoljska trajnost bo zagotavljala najvišjo kakovost bivanja. Z digitalizacijo procesov in komuniciranja z zaposlenimi in strankami bosta dosežena večja stroškovna učinkovitost pa tudi napredek v razvoju.

Začetek naložbe je načrtovan za prvo polovico leta 2024, končana pa bo predvidoma do konca junija 2026.

Foto: FB Terme Banovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2023 ob 14:58 Andreja Krejan gost

      Bravo ekipa Se veselimo že sedaj in komaj čakamo 🍀❤️👌💪

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2023 ob 16:24 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2023 ob 22:06 Franc Brglez gost

        Posodobitev je nujna v turizma. in tudi,da bi bilo tudi v fkk delu kakšen premik ne samo pri CENI.. ??

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2023 ob 15:23 Marjana gost

      Se veselim....prideva....

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2023 ob 16:15 Gajdar gost

      Takoj se vidi razlika, ko državno firmo prevzame uspešen slovenski podjetnik. Samo tako naprej. Vsi se spomnimo kako je državni lastnik Sava Turizem uničil lendavske in banovske toplice saj je ves denar, ki se je ustvaril v Pomurju odtekal na Gorenjsko in Primorsko, v omenjenih poslovnih objektih pa ni bilo narejeno niti nujno vzdrževanje. Pri Banovcih imamo dvojno srečo, prevzel ga je slovenski podjetnik in domačin Prlek.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2023 ob 18:03 xyz gost

      Sedaj vemo zakaj je pivo 3,6eur...

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.09.2023 ob 19:08 Tone gost

      Zelo dober napredek lahko bi uredili tudi bazene.Pri nekaterih bazenih že nekaj let ne delajo šobe?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.09.2023 ob 7:05 gost

      Predragi ste,najdražji v Prekmurju!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.09.2023 ob 7:06 Kim gost

      Predragi ste, najdražji v Premurju!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.09.2023 ob 21:31 gost

      Drago je povsod

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.09.2023 ob 13:13 PiBi gost

      Finska savna, turška savna....prleška savna? Te pa ne poznam.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.09.2023 ob 5:15 gost

      . Popoldnevno kopanje za domacine predrago, tak pridem Tu pa tan SE parit

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.