https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Orban: »Madžarska ne bo podprla Ukrajine, dokler ne bodo zagotovljene pravice etničnih Madžarov«

30.09.2023 ob 8:00  

Madžarska ne bo podprla Ukrajine pri nobenem mednarodnem vprašanju, dokler ne bodo zagotovljene pravice tamkajšnjih etničnih Madžarov, je v parlamentu povedal madžarski premier Viktor Orban. Prav tako je izjavil, da se Madžarski ne mudi z ratifikacijo švedskega pristopnega protokola za članstvo v Natu, poročajo tuje agencije.

"Madžarske šole želijo preoblikovati v ukrajinske, in če to ne bo delovalo, jih želijo zapreti," je opozoril Orban in se zavezal, da se bo njegova vlada še naprej borila za pravice etničnih Madžarov v zahodni Ukrajini. "Ukrajine ne bomo podprli pri nobenem vprašanju na mednarodnem prizorišču, dokler ne bo obnovila zakonov, ki zagotavljajo pravice Madžarov," je še dodal.

Madžarska je že večkrat kritizirala Ukrajino zaradi omejevanja pravic približno 150.000 etničnih Madžarov do uporabe maternega jezika, zlasti na področju izobraževanja. Pravice manjšin je Kijev omejil leta 2017, ko je sprejel zakon, ki omejuje uporabo manjšinskih jezikov v šolah.

Orban je prav tako izjavil, da se Madžarski ne mudi z odobritvijo švedskega pristopnega protokola za članstvo v Natu in da varnost Švedske ni ogrožena. "Sprašujem se, ali obstaja kaj nujnega, kar bi nas prisililo, da ratificiramo švedski pristopni protokol. Takšnih okoliščin ne vidim," je dodal.

Švedska je za vstop v zavezništvo po desetletjih nevtralnosti skupaj s Finsko zaprosila maja lani spričo ruske agresije na Ukrajino. Članice zavezništva so obe državi v Nato uradno povabile na vrhu zavezništva pred enim letom v Madridu. Finska se je zavezništvu priključila aprila letos, Švedska pa še čaka na zeleno luč Ankare in Budimpešte, poroča STA.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2023 ob 9:25 gost

      Orban z Golobom in Fajonko si sežite v roke .....isti šmorn !

      8 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 11:20 123 gost

        Ti gornji si tele ki Orbana daješ k Golobu, on je tesen podpornik Janše in tudi sofinancer SDS ki je čisto druga politična opcija

        14 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2023 ob 9:26 gost

      Isto sranje , samo drugo pakovanje !!!!!!!!!!!!!!!! 9:25

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2023 ob 9:53 Karel K. gost

      Pozabili ste Janšo kot tesnega prijatelja Orbana, ki financira Janšo in njegove medije v Slovenije. Malo objektivnosti ni odveč. Janša je hotel celo Prekmurje gospodarsko navezati na Orbana in mu prodati vse kar je vrednega v Prekmurju. Orban bo tudi Slovenijo tako obravnaval kot Ukrajino in Švedsko, če se mu zapre pipa v Prekmurju. Tu je cca 7000 madžarov, pa še ti so mnogi med njimi tako-tako madžari, po potrebi. Orban, Erdogan, Trump, AfD hočejo to Evropo narediti spet popolno diktatorsko, proti temu se moramo upreti in ne dovoliti, da bi se razmahnili. Švedska nič nima skupnega z Madžarsko, to je le Orbanovo puhloglavo nesramno politikantsko nagajanje mednarodni demokratični skupnosti.

      14 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 10:13 gost

        Janša je bil kriv , je kriv , in bo kriv .....dežurni krivec pač mora biti nekdo za tebe in za srba ....podajta si roke ! V večih komentarjih ko jih je pa pisal za Janšo in Orbana pa si mu sporaval ....dvojna merila , ali pa nagajanje ! K.K

        18 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 10:21 Karel K. gost

        Niso to dvojna merila, niti nagajanje ampak realno razmišljanje. Janša je kriv, da imamo še vedno titoistični sistem, ker je leta 1990 s svojimi sodelavci vrinjenci v slovensko pomlad Kučanu pomagal prenesti celotni kadrovski potencial iz bivšega sistema v samostojno Slovenijo. To sem že nekolikokrat napšisal vendar se zadeva mora ponoviti, ker ti in nekateri Janševi fanatiki nočete razumeti in priznati resnice. Veš dobro, da je Janša razprodajal v zadnjih dveh letih Prekmurje Orbanovim lepljivcem, pa Banko mu je predal, ki je zdaj OTP v lasti Orbanovega tajkuna. Ti se samo s srbom primerjaj, ne pa da mene primerjaš z njim, saj je on fanatik Kučana ti pa Janše, ne priznata pa resnice in obeh krivice za to, kar se v Sloveniji ves čas in sedaj dogaja, ko država propada.

        10 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 17:30 Wagnerci so Turki gost

        youtu.be/XYejSdQqbF4 24ur.com/novice/tujina/ukrajina-o-vrnitvi-wagnerjevcev-na-bojisce-rusija-potrebuje-meso-za-mlincek

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2023 ob 5:45 Ma danas treba da gost

        financiraju copitalisti criminal ma u Jugoslaviji imali smo sve za ljudstvo

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2023 ob 10:03 gost

      Zame je Janša preteklost !

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 10:27 gost

        Ne bljuzi Karlek , ne na pamet .... to se je že večkret zgodilo in očitno se še bo , da je nekdo fanatik Janše .....najprej se prepričaj , nato piši 10:21

        13 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 11:50 Karel K. gost

        Ja kaj si pa potem drugo, ko pa trdiš nekaj kar nima veljave v realnosti. Janša je Orbanov klient in politični somišljenik in jaz takšnega človeka ne morem podpirati, ne Janšo, Ne Kučana, ne Orbana, kateri gredo v smeri trde diktature, so Titovi učenci in gojenci, somišljeniki. Ne pretiravaj in ne omalovažuj samostojne Slovenije, čudno, da nisi napisal, da je oče naroda in države. A ti veš, da Janša sploh ni bil za samostojno Slovenijo, šele pozneje se3 je priklonil tej ideji. Sicer pa je Slovenija nastala, ker zanjo ni bilo neke druge opcije, da bi jo kam priključili, Miloševič je Kučanove nagnal iz Beograda, saj so imeli v bivšem sistemu s slovenskimi politiki velike težave glede boja za oblast in izkoriščanja balkanskih narodov. Miloševič je ustvarjal veliko Srbijo in v to ni spadala Slovenija niti majhen del Hrvaške. Torej kaj bi potem drugo lahko mednarodna skupnost naredila, kot se je odločila med drugim za samostojno Slovenijo. Tisto desetdnevno vojno pa pozabi, lahko bi jo preprečili slovenski politiki, vendar je Kučan hotel še zadnjič dosečti skupaj z JLA,, da bi Jugoslavija ostala skupaj in bi bil on Tito po Titu. Torej posredno ima Miloševič največ zaslug za samostojno Slovenijo. To je težka materija zate vendar boš moral študirati, vprašati razumne ljudi, da ti bodo to razložili. Sicer pa ne bluzi neumnosti, če ne veš, kaj se je dogajalo takrat in kaj se danes dogaja.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2023 ob 10:22 gost

      Nič čudnega , da J.J vlačijo nonstop po jeziku levaki , sedaj so se nalezli tudi ostali volivci .... bog se vas usmili , saj ne vedo kaj delajo.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 11:19 gost

        Tako je gost ob 10:39 sam pa dodam , da smo 24.4.2023 prišli nazaj z Kučanom in Golobom v KP .....

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 11:56 Karel K. gost

        Dobro je, da vsaj veš ta Jezusov pregovor! Zamenjati Kučanove titoiste z Janševimi je strel v lastno koleno, oboji so enaki, kar se je pokazalo v teh 32. letih. Kdo pa si želi titoistično-Orbanovo vladavino v državi, kjer bodo še naprej imeli glavno besedo politično pravoverni in tajkuni. Nobeni si ne želijo spremem političnega in državnoupravnega sistema ampak se borijo le za oblast po vzoru tistega sistema izpred leta 1990, ko sta Kardelj in Dolanc bila v prvi vrsti borbe za oblast v Jugoslaviji, oni so ustanavljali lastne Udbovske firme in so trgovali z mafijo. Tako je bila slovenska Udba ločena od državne in še hujuša.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 13:46 gost

        A ti veš , da je KUČAN PA BIL ZA SAMOSTOJNO KOMUNISTIČNO SLOVENIJO , kdo in kje pa ti je to norijo povedal , kot si navedel trditev za Janšo , da ni bil ........... Človek kaj je s teboj ! Karel K.

        12 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 13:56 Karel K. gost

        Sem ti povedal, da ne razumeš vsebine mojih komentarjev ali pa hočeš le svoje slišati. Ravno to sem napisal, da je bil Kučan za titoistično samostojno Slovenijo in mu je pri uresničitvi te njegove želje Janša s sodelavci, kot vrinjenci v vrste dejanskih slovenskih pomladnikov, kot so Bučar, Peterle, Rupel, Oman, Bavčar, pomagal. To ni norija, to je dejstvo katerega nihče ne more zanikati. Torej oba sta ustvarila sedanjo titoistično Slovenijo. Jaz se lahko vprašam, kaj je s tabo, da ne razmišljaš ali pa nekaj pišeš pa sploh ne razumeš o čem pišeš.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2023 ob 10:31 gost

      Kar je =levo = je odpad !

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2023 ob 11:52 gost

      No dobro pametnjakoviči , Karel je tak expert za vse,vsake teme se loti kot da mu pamet iz riti raste,onega bebota , ki se je pritepo iz juge,se pozabo vkrcati lete 1991 v Kopru na ladjo , ki mrzi celi svet in piše pod desetimi imeni pa niti ne bom omenjal, ajde znalci ,povejte mi kakšne meje bo imela UA ob sprejemu v Nato,loleki,država , ki je v vojni bo sprejeta v Nato,ho,ho,ho,hi,hi,hi,grohotom se smijem,toliko za realno dojemanje stvari.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 13:09 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ma,Károly je kot kao da desni penzioner socialistični(Gorički),politično ni uspel na desnici,zdaj pa "pizdi" na vse okoli (matora budala").Ps,prckati nikoli ni mogel,zato frustracije.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 14:00 Karel K. gost

        11.52, žal mi je ali je res, kar si napisal v prvem delu svojega komentarja. Jaz ti ne morem pomagati, ker mi ne sežeš do gležnjev, kar si dokazal s trditvijo, kakšne meje bo imela UA ob sprejemu v NATO in EU. Saj je pa Slovenija v NATU ion EU pa še vedno nima določenih meja s sodesi, kot je Hrvaška. Si Rusofil, morda bi tudi tebe bilo potrebno leta 1991 vkrcati na ladjo, kot tega pritepenca z juga kot ga ti imenuješ. Zares si hi,hi,ho,ho.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.09.2023 ob 13:17 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Orbàn je osvoboditelj Evrope....SMRT BRUSLJU ,PEDERSKEMU ,MIGRANTSKEMU, ISLAMISTIČNEMU,CIGANSKOMU.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2023 ob 19:42 LENDAVSKI NADRK gost

        Ato pa je spet pederčino ki ima svojo pisarno na avto busni postaji in svoje stranke v Lendavi

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2023 ob 13:27 gost

      Zdaj pa moramo,,,, karčiji,,,,, dati prav. Vse kar si napisal o Janezu Janši in Orbanu je res. Pa še več kot si napisal se je vrnilo nazaj po 100 letih na Madžarsko.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.09.2023 ob 13:41 gost

      Karel najbolj pameten in vseved , mi smo pa njegovi buteci , ki nič ne vemo ,,,,, je multipraktik hi,hi,hi,hi,hiiiiiii

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 13:51 gost

        Lendavski zdaj mi pa je žal , da sem ti v določenih komentarjih za Orbana in Janšo ocenil z minusi , ker vidim kaj danes dela Karel K.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.09.2023 ob 13:58 GOST gost

      VI STE BUTLI, KI PODPIRATE JANEZA JANŠO IN KATERI JE ZADOLŽIL SLOVENIJO ZA NEKAJ MILIJARD.TAKEGA MANDATARJA BI MORALI NA GOLI OTOK ZA VSE VEČNE ČASE ZAPRETI IN MU VZETI PREMOŽENJE-------------VSE.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2023 ob 11:09 gost

        JJ je zadolžil, da so obstala delavna mesta; 🕊 pa je kar 2 milijardi izgubil. 😅😂🤣

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.09.2023 ob 14:01 gost

      Veš Karel mene si pa ne boš privoščil kot si privoščiš nekoč po vzdevku tudi Dudek (srba , lendavskega itd) ali nekaj takega ,,,, na to nas te je takrat kar nekaj opozorilo ,,, Pregovor pravi - najprej pometi pred svojim pragom , nato se loti drugega .... ta pregovor ti je bil napisani tudi takrat .

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.09.2023 ob 14:03 gost

      Za kaj bi Ukrajinci nosili po rokah vogrsko manjšino tako kot v Pomurju nosijo vougre ki to niso ampak slovenski izdajniki.Če so se vougri odločili živeti v Ukrajini je bila njihova odločitev .Orban pre več sere

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.09.2023 ob 14:05 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kaj ti bo žal,tudi meni ni,da si navadna beda lendavska.Kàrolya spoštuješ?Dno si.ŽIVEL JAZ LENDAVSKI NADVOJVODA.SMRT FAŠISTOM,ŽIVELI MI KOMUNISTI,SMRT MADŽARONOM,SMRT NYILAŠOM,ŽIVELA SLOVENIJA.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.09.2023 ob 14:14 gost

      Ti si kar privošči Lendavski , danes ti je vse oproščeno , si pač dobre volje za pisanje !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.09.2023 ob 14:15 Madžari pri nas imajo več pravic kot pravi Slovenci. Naj jih O bran vzame na Madžarsko pa bodo siromaki kot so naši Slovenci a :@ gost

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.09.2023 ob 14:32 gost

      Živel Lendavski !!!!!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.09.2023 ob 14:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ti boš meni oproščal,kaj pa si,župnik,kdo si,dno...?Župnik lendavski in ves ostali kler so proti meni eno sranje,in ti,gost,boš mene odvezal,kreten ti eden.Meni boš oproščal?Z LENDAVSKIM NADVOJVODO se ne sprdaj.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.09.2023 ob 14:47 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      In kaj je narobe,taknjos?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.09.2023 ob 15:06 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Končamjo z blebetanjem goričkega Károlya,bil je pomladnik,pa je dobil brco desno v rit. Je pa socialapartčik bil,se vlekel nam socialkomunistom v rit,bil je kot mesarska muha,samo,da se nažre blagosti,zdaj pa siromak sam,pa umuje.....pa vsi ga prezirajo.....

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.09.2023 ob 15:36 Karel K. gost

      Ste oboji kot pravijo za Rome, da se vedejo. Medsebojno se tepejo, če pa jim kdo zmoti bioritem, potem pa stopijo skupaj in tepejo tega, kateri jim je hotel pomagati. 14.01, ne poznam te in tudi tistega kateri je bil Dudek in je zdaj srbin pa pritepenec ne priznam. Najprej ti pometi pred svojim pragom in ioz svojega podstrešja spravi nek resni vsebinsko določljivi komentar, ne pa da pišeš tako tja za zabavo. Jaz se ne privoščim niti tebe niti drugega ampak povem svoje mnenje. Iz vsebine komentarjev vaju dva lahko razbere človek, da sta si enaka, zato se ne delaj nekaj več in pametnejšega od tega, kateri je zgoraj napisal, da je slovenski srbin. Tako, da se več ne oziraš na mene. Sploh nisi napisal komentar na ponujeno vsebino, le mene obravnavaš. Če pa mi že odgovarjaš, pa mi odgovori vsebinsko konkretno, kaj misliš ti, ne pa da mene osebno obravnavaš kot ta slovenski srbin, ki piše neke izmišljene pravljice o meni. Piši nekaj drugega ne pa tisto, kar ste se vi s strici na vaški trati pogovarjali. Še desetič vama bom povedal, čeprav vem, da bo tudi to le bom ob steno, da sem proevropski Socilademokrat že več kot 50 let, torej levičar, ne pa titoist, kot sta vidva s slovenskim Srbinom. V Sloveniji ste le skrajno vevičarski in desničarski titoisti na oblasti in v uradni opoziciji, V dejanski opoziciji smo demokrati, levičarji, desničarji, liberalci proevropske civilizacije, 60 odstotkov nas je. Vi pa vladate z nasiljem kot UN, ponarejate volitve, se medsebojno kregate, ko pa se pojavi resna konkurenca pa sprožite svoj udbovski mehanizem in ga v kali s pomočjo udbovskega nasilja in medijske propagande uničite.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 15:39 Karel K. gost

        Jaz nikoli na tem portalu niti kje drugje nisem hvalil niti Janševih niti Kučanovih, saj oboje dobro poznam in vem, da ste oboji ista banda lenuharska lažniva manipulatorska. Zato ne pišita, da sem mnenje spremenil, ker ga nisem. Mnogo tega in še več napišem v svojih esejih in pismih domači in tuji javnosti. Tako, da je to le kaplja v morje, kaj tukaj napišem.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 15:50 gost

        Očitno je , da si pozabljiv ,,,, jaz nisem glede Dudeka ! Kaj si , ali še boš pa me boli k....c 15:36

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2023 ob 10:26 Karel K. 2.0 gost

        Karel res si zabit malo razmišljaj z glavo oziroma je prazna kakor vidim glede na tvoje izražanje. Janša je naredil več za to državo kot pa ta Levi Golob in Fajonka ne bosta neredila pa če bosta 100 let na vodenju države!!!RES TI SVETUJEM DA MALO RAZMISLIŠ PREDEN GREŠ PISAT TAKE GLUPOSTI NA KUBIK!!!BEDAK!!!!!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.09.2023 ob 16:41 gost

      Vau ti si pa TEŽKI MAHER , le kje lahko preberemo tvoje komentarje domači in tuji javnosti .....TRESLA SE JE GORA , RODILA SE JE MIŠ ! Karel ob 15:39

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.09.2023 ob 17:01 Karel K. gost

      Jaz ti ne morem pomagati, če ti to ne bereš. Jaz nisem napisal, da sem objavil v javnih medijih. Dobivam pa odgovore od posameznikov in institucij, večinsko s pozitivnim odzivom. Žal je to za tebe misija nemogočega. Niti ne znaš napisati komentar na ponujeno vsebino le opravljaš mene in se z mano ukvarjaš "Vau-Vau".

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.09.2023 ob 17:27 V. gost

      Demokracija je sistem , ki je bistveno bolj kompleksen od njenih avtoritarnih alternativ . Temelji namreč na principih , ki niso samo različni med seboj , ampak so si nekateri celo protislovju . Ena od teh protislovij se nanaša na odnos med konfliktom in konsenzom. Demokracija temelji na pluralizmu , se pravi na različnosti , kar po naravni stvari predpostavlja nasprotovanje oziroma konflikt . Pretirana konfliktnost lahko privede do kaosa , pretirana konsenzualnost pa pomeni izločanje kritičnih glasov . Zato so prizadevanja za zmanjšanje polarizacije in umiritev ozračja nedvomno dobrodošla . Politična polarizacija je v Sloveniji dejansko zelo izrazita . Le - ta generira stalne napetosti na političnem prizorišču , zaradi česar se troši energija , ki bi jo bilo mogoče porabiti na bolj produktiven način .

      25 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 20:02 kaplar gost

        Ne prodaja znanstvene fantastike, rušiš sistem matere narave in razvoja vrst kar je normalno vključno z poplavami, velja le diktatura ne pa neki utopični socializem !?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 23:59 Vandalizem gost

        bolji nego criminalni copitalizem, protestantska demo.cracija ali zlotvorne diktature

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.09.2023 ob 18:20 gost

      Dober in poučen komentar ! Bravo V.

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2023 ob 20:17 gost

        Kaplar nakladaš v prazno , zresni se ali pa omolkni ,,,,takrat si vsaj pameten ,,,,,Basta ! 20:2

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      01.10.2023 ob 9:34 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Karel pa še keri mate rejsan zavoženo življenje ka cejle dnejve pisarite cejle referate, pametnin se tou niti šteti ne da, nej pa ka bi še pisarili telko.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      01.10.2023 ob 10:59 Resnica gost

      Takoje orban tako se govori, amerikanci so vojno skuhali, Evropa je pa lovski pes ki amerikanci ustreže vse kaj amerikanci rečejo, idiotski narod pa verjame tem amerikanecm,ki so skuhali vse vojne do seda, ki so bile na evropskih tleh, ampak se tega ljudje po Evropi e zavedajo celosedanje generacije.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.