https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad do tretje zmage v štirih tekmah

24.10.2023  

V Športni dvorani Kanal je bila minulo soboto odigrani 4. krog Sportklub 1. A DOL za moške. Pomerili so se odbojkarji Panvite Pomgrad in Alpacem Kanal. Tekmo so z 1:3 dobili odbojkarji Panvite Pomgrad.

 

Alpacem Kanal - Panvita Pomgrad 1:3
(Izidi nizov: 25:22, 21:25, 22:25, 19:25)

ALPACEM KANAL: Kodrič 3, Stojanović, Cafuta 7, Jakovac 19, Karnel 1, Godnič, Kavčič, Maretič 1, Blazsovics 13, Vrtovec 16, Ranc, Okroglič (L). Trener: Leon Schilling.

PANVITA POMGRAD: Rajnar, Doda 18, Šormaz 21, Drvarič 1, Vrabl, Suhadolnik 5, Horvat, Legen, Bedrač 6, Mirković 14, Novak (L). Trener: Dejan Fujs.

ŠD Kanal, gledalcev 150, sodnika: Zajec (Ljubljana) in Kramar (Kamnik).

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v četrtem kolu 1. državne odbojkarske lige gostovali pri Alpacemu (nekdanji Salonit) in dosegli tretjo prvenstveno zmago v štirih tekmah. Potem, ko so med tednom izgubili proti Mariboru s 3:0, so se hitro pobrali in v Kanalu slavili s 3:1. Zmaga je še toliko pomembnejša, saj so Sobočani doslej ugnali vse tekmece (Triglav, Fužinar in Alpacem), ki bodo ob novomeški Krki predstavljali najtrši oreh pri uvrstitvi med prvih šest ekip rednega dela prvenstva.

Najučinkovitejši posamezniki v soboški vrsti na gostovanju pri severnoprimorcih so bil Nenad Šormaz z 21-imi, Leonardo Doda z 18-imi in Stefan Mirković s 14-imi točkami. Te so k zmagi dodali še: Žan Bedrač 6, Vid Suhadolnik 5 ter Urban Drvarič 1.

Tekmo so bolje odprli gostje, ki so povedli z 1:0 v nizih, Panvita pa je nato v drugem vodila od začetka do konca, največ za štiri točke, s to razliko ob izidu 25:21 pa tudi zaključila drugi niz. Tekma se je lomila v tretjem nizu, kjer so Kanalci že povedli z 11:6, Sobočane pa sta po time-outu v igro vrnila Doda s tremi točkami iz igre in Bedrač z dvema asoma za izenačenje na 11:11. Od tu naprej domači niso več vodili, Panvita Pomgrad pa je četrti niz zanesljivo pripeljala do konca. Tik pred zaključkom so vodili še s 24:19, zaključili pa so ga z zmago s 25:22.
V zadnjem nizu je soboški klub z raznovrstno igro in točkami Dode, Šormaza, Bedrača in Drvariča že na začetku povedel s 5:2 in vodstva do konca tekme ni več izpustil iz rok. Zadnji niz se je končal s 25:19 za zmago s 3:1.

V prihajajočem tednu čaka odbojkarje Panvita Pomgrada nastop v evropski konkurenci. V 1. kolu pokala Challenge se bodo v sredo in četrtek v Zeleni dvorani v Puconcih pomerili s ciprsko Omonio iz Nikozije. Obe tekmi bosta na sporedu ob 19. uri.

FOTO: ŠK POMURJE DESET (Panvita Pomgrad).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.10.2023 ob 7:05 gost

      Pa reveži morajo igrati v Puconcih in PLAČEVATI dvorano.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.